MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#24357 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEMOHL JSEM ODDOLAT.

2014-12-13 10:19

#24310: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEMOHL JSEM ODDOLAT. 

Pán Anonym, tuná ...nejde o mě, jde už dávno jen a jen o Pravdu, která se týká toho, co vyvádí náš, nikoli Váš, prezident. To za prvé. Nejsem důležitý já, ale Zeman, nejste důležitý Vy osobně, nýbrž Zeman, takže je úplně jedno co si myslíme jeden o druhém a podstatné je jen to, co hájíme já a Vy. Vy jste ten, co jste a lidé si tu už dávno udělali představu, kdo asi...

Uděláme to takto, Vy sem snesete tunu důlazů a přesvědčivých argumentů o tom, jak je Zeman dokonalý. Klidně si pročtěte stovky zdejších mých příspěvků, nikde jsem nepsal, že je Estébák, nebo vlastizrádce (lžete!), všude jsem psal, že je lhář, opilec a stupidní politik, hlupák v politickém prostoru na mezinárodní scéně, a to mohu prokázat, dokonce logicky a neprůstřelně s ohledem na vážnost toho, jak je aktuálně náš (můj i Váš) svět zranitelný.

Jste hlupák i Vy? Co já vím, tak to není relevantní s ohledem na skutečně významně sledovaný jev. Asi nebudete rozumět předchozí větě, protože Vy patříte tam, kde se něco hájí tím, že se problém rozplizne na kilometry čtvereční a podstatné protiargumenty protistrany se prostě potom poněkud raději nevidí. Prdlačka. Chci argumetaci, chci Vaši pravdu k Zemanovi, jinak je po Vás coby diskutérovi MASNÝ FLEK do pár minut, a to mi věřte, nepřišel jsem si Vás osobně na tuto diskuzi namazat na krajíc chleba, ale dovědět se konečně něco o lidech, jako jste Vy, protože o Zemanovi už vím vše podstatné a závěry velmi blízké PRAVDĚ, nebo rovnou dokonale pravdivé, jsem zde učinil už dávno...

Proč ho podporujete? To musí mít důvod i když ho neznáte Vy osobně a Vám podobní. Rozumíte, je zde něco významně iracionálního. Pokud vím, tak nikoli ve mě, ale ve Vás a Vám podobných.

Přitom já nesoudím Vás, ale Vaše dílo, které aktuálně na pražském Hradě dělá paseku z toho, co zbylo z české politické kredibility...

P.S. A tohle se mě týká, já vím, Vás ne, máte svého prezidenta, kterého Vám tak ještě mohu závidět, když se mrknu na to, co máme v ČR my. 

A o tom to je v důlsedku, pán Anonym...

P.P.S. Kdo jste, z pod kterého kmínku jste sem vylezl provokovat  a ještě tak vkládat do naší rány, kterou na pražském Hradě aktuálně otevřenou cítíme, národnostní sůl, protože rozložit přístup ostatních ostatní k této diskuzi (umělohmotným) nacionalismem je fakt dobrá taktika i strategie, ale musí i působit, se mnou to nic nedělá, mě jen tak snadno od SKUTEČNÉ problematiky a jasného vidění Vaší role v tom celém, NEODDĚLÍTE... :-)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#24360 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEMOHL JSEM ODDOLAT.

2014-12-13 10:29:46

#24357: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEMOHL JSEM ODDOLAT. 

Ale on ho soudruh zná, je Zemanem a jeho zločineckou bandou zaměstnán, jako jejich sekretatiátní pisálek.