MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#24405 Re: Re: Re:

2014-12-13 12:58

#24396: - Re: Re:  

Nepíši sem kvůli nějakému jednotlivci, k diskuzi jsou moje myšlenky naprosto všeobecně a pokud mé přízpěvky nečtete, tak proč na ně vůbec reagujete? Je to stejné, jako když má někdo na veřejnosti názor na muziku, kterou nikdy v životě neslyšel, přičemž se k tomu přizná.

Jsem zde proto, abych pochopil, co jiní sdělují a co mě zajímá, takže s nimi diskutuji jejich názory a už nejendnou se mi zde stalo, že jsem prvotní názor prostě nepochopil a z následující diskuze to vyplynulo a nakonec došlo k porozumění i kdyby naše názory jinak kolidovaly...

Víte iracionálnost našeho počínání většinou poukazuje na chybu dost hluboko v nás samotných, nezlobte se, ale ať zde napíšete cokoli (byť i stručně), má to na sobě povlak iracionálnosti, jinak už jen nelogičnost, nebo ještě hůř rovnou skrývané, nebo rovnou přestrojené ideologie, kterou zde servírujete, jako menu.

To vše zkoušejte na jiné, opravdu mě oblbnout nemůžete. :-) Jsem ochoten diskutovat problematiku, diskutovat o sobě samém, ani o Vás nebudu, nikam by to nevedlo...

P.S. A jen stěží Vás bavím, tohle je vážné téma, velmi vážné. A přesto, že mám ironii už hluboko v sobě zabudovánu, jako podstatnou část svojí osobnosti, nemíním zde být přednostně vtipný, spíš ironicky přísně věcný...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#24408 Re: Re: Re: Re:

2014-12-13 13:02:58

#24405: Roman Skácel - Re: Re: Re:  

ak sa k vážnym témam vyjadrujú experti ako ste Vy, je to vždy zábavné