MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#24443 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-13 14:31

#24436: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tedy 

Já vím, přestože nemáte ani nejzákladnější poznávací nick name, už Vaše názory dokážu poznat a pokud dovolíte, dokážu si představit i Vás osobně.

Pro mě jste ten postarší pán, který se pomalu pohybuje jak ve svém bytě, relativně obklopen lidmi, ale jinak sám, uzavřený sám do sebe, do toho prostoru a neschopen se z jeho podstaty jakkoli vymanit.

Tipl bych si, že nosíte domácí trepky, kostkovanou košili (flanelovou) a každopádně župan. Doma nepřetápíte, takže máte v trepkách tlusté ponožky. Jako člověku Vám není co vytknout, ale svobodný nejste. To, co jste si nechal nalhat a co si nalháváte Vás bolí a kdyby do toho něco nezapoadalo, rovnou to odmítnete, jako snahu Vám lhát.

P.S. Opravdu beru jen to, co můžeme obecně k Zemanovi shrnout i s ohledem na to, že ho z veřejného života známe už mnohá léta, jako občana, který se nerozpakuje lhát veřejně, nemá daleko k alkoholu (tipl bych si průběžně tak nadosah), jenž devastuje jeho osobnost, díky této devastaci už nefungují s ohledem na věk a sebevědomí v nejvyšší ústavní funkci pojistky, které brání excesům a obsesím, z nich pak vypadává obrázek nevyzpytatelnosti v jednání a chování, až po významně obraz osobnosti prezidenta dehonestující prvky.

P.P.S. A co je nejhorší, došlo ke změně politických hodnot a na povrch vyplaval ten proletářsky internacionální "socan v Zemanovi", který byl na dně a který si myslí, že je dovoleno vše, dokonce i to, aby on sám a osobně řídil kormidlo politického směřování naší země, což je dokonale nemožné a pro mě i nepředstavitelné.

Trucovitý a nezvladatelný zapšklý stařec, protivný asi i sám sobě, nejen okolí, chvilkami žoviální a povznešený, přičemž v zásadě vždy v takových chvílích trapný až stupidní ve výrocích a činech, přičemž každopádně nepochopitelný a neuvěřitelný ani větší menšinou.

A pokud je možné ho definovat jediným slovem, pak je to podle mě FALEŠ... (coby opak ryzosti)...,

...což u přímo voleného prezidenta vypovídá spíš o nás, kteří jsme si ho zvolili a zahraničí pak vidí jen a jen "nějaký ten" falešný národ v nás... 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#24453 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-13 14:58:26

#24443: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Netrefil jste se :-). Co já trefil jsme se s tím, že jste s polobolševické rodinky, matka učitelka vy bývalý volič ODS (dokonce do nedávna oddaný klausovec )  a bydlíte v panelákové králíkárně? 

Nepřihlášený uživatel

#24455 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-13 15:02:27

#24443: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Zeman a socna? Ne, Zeman byl vždy komunista a zůstal jím.  To, že dva lidi vidí jiného člověka jinak, na tom vskutku není nic divného a dokonce ani neobjektivního. Každý mám svou zkušenost, vy z té polobolševické rodinky já z té jiné nebolševické po několik generací.