MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#24454 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-13 15:00

#24453: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Já věděl na co JEDINÉ mi každopádně odpovíte, pokud se nebudu zas tak moc mýlit... :-)

P.S. Nečekal jsem, že byste se mohl trefit, moji rodiče byli oba bez vyznání, jak náboženského, tak ideologického, spíš v podstatě antikomunisti (pokud to zde někdo z Hodonína čte a zná mě osobně, nebo znal mého otce a zná moji maminku, dá Vám za pravdu).

P.P.S. I za totality mohli vyrůstat zcela svobodní lidé a vyrůstali (jich kvanta), po roce 1989 pak měli šanci opravdu velmi precizně promyslet kudy dál, ničím nesvázaní a mohou dodnes.

Mohl jsem vždy a mohu dodnes... :-)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#24456 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-13 15:05:07

#24454: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Kdepak naštěstí ještě vskutku postarší nejsem :-) a jediné co nenosím já a v podstatě ani mé malé děti, jsou tepláky. Mám dům a přestože mám dům, chodím většinou bos. Vskutku moc nepřetápíme :-). 

TAk co já, trefil jsem se.  Byteček, matka učitelka, polobolševiká rodinka, bývalý volič post bolševické ODS? :-)