MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#24527 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-13 21:39

#24514: - Re: Re: Re: Re:  

Ze začátku jsem si myslela, že to nevěděl nikdy. Ale postupem času jsem začala váhat. Buď je to vyškolený profík, který sem byl nasazen. Pak je Vaše snažení marné, protože on tu není od toho, aby se zamýšlel nad sílou a pravdivostí Vašich argumentů. On je tu pouze proto, aby to tu celé rozesral. Nebo je to opravdu primitivní hovado, ale pak je Vaše snažení marné tuplem, protože souboj s blbem nemůže vyhrát ani stejný blb, natož menší blb (to nebylo na Vás). Jedno je ale jisté. Ten odtud nezmizí, dokud tahle debata neskončí. Buď je za to dobře placen, nebo je něčím zavázán. Naopak, pokud je to jen obyčejné hovado, tak si tady pouze léčí nějaký děsný komplex. Nebo je to pouze pocit jakési životní nebo společenské zbytečnosti. Možná už přemýšlel o sebevraždě a pak se tady znenadání objevila tato debata a on našel nový smysl života. Ale to je v tom případě pouze dočasné, protože až to tady skončí, tak se stejně podřeže. Také mi některé indicie naznačují, že to možná není ani Slovák, ale to nejsem schopna jednoznačně rozkódovat. To je ale v podstatě úplně jedno.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#24531 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-13 21:49:06

#24527: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Slepice zůstane slepicí.

Nepřihlášený uživatel

#24535 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-13 22:01:44

Pozri, drahá, ja som tu len preto, aby som Ti trochu povzbudzoval tú Tvoju chorobnú fantáziu.:-)

Nepřihlášený uživatel

#24600 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 08:18:25

Ale kretén to je na 100%