MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#24567 Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů...

2014-12-13 22:41

Píka

Popravení

"Demokrate" tohle ty a ta tvoje komunistická chátra obhajuješ!!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#24572 Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů...

2014-12-13 23:05:30

#24567: - Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů... 

A Žingor... 

Mnoho ľavicovo, sociálne zmýšľajúcich ľudí po vojne nielen v Československu sympatizovalo s komunistami. Stalinizmus s ich presvedčením a predstavami o komunizme nemal nič spoločného. Hádzať všetkých ľudí, ktorí vstúpili v tých povojnových rokoch alebo v období Pražskej jari do KS do jedného vreca s ortododoxnými "komunistami" stalinskej alebo neostalinskej éry  je zjednodušovanie, ktorého cieľom je možno zámerne ohýbať skutočnosť tak, ako sa to niekomu hodí. Tiež neverím v to, že dnešní komunisti v ČR by sa dali porovnávať s tými v dobe totalitného režimu. Pokusy vyhlásiť tú súčasnú KS za zločineckú organizáciu a zakazovať ju, sú pokusmi o obmedzovanie demokracie a politických práv. Nemám s komunistickou ani so žiadnou inou politickou stranou nič spoločného, ak, tak som presvedčením ľavicový liberál, ale neorganizovaný:-). Českí komunisti mi v súčasnosti pripadajú z českých politických strán ako jedni z najslušnejších.

P. S. A teraz ma ukrižujte, kokotkovia! :-)).