MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#24603 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 08:24

#24601: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jestli je to na mne, vy jste mne ohodnotil, já jsem vám po pravdě napsal, že je to jinak. 

Já jsme vás ohodnotil, ale vy jste neodpověděl.  Diskutovat s vámi já rozhodně nepotřebuji, s drtivou většinou vašich názorů souhlasím, přestože v nich cítím jistý "post-bolševismus", proto také ono mé hodnocení. 

Navíc jste to byl vy, kdo jste mi doporučoval "cestu k pravdě" :-), nikoliv já vám. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#24607 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-14 08:58:38

#24603: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Bydlím také ve svém, nepřetápím (protože to souvisí se zdravím) a doma jsem vesměs ve sportovním. Stále sportuji a držím se v solidní fyzické kondici, protože věřím, že fyzio a racio spolu dokonale korespondují. Jak zde někdo psal, "...jak můžeme věřit člověkovi se třemi bradami...?"

Rozumím i tomu Vašemu "post-bolševismu" a definoval bych ho jako "objektivnost v názorech", mnohem větší, než u Vás. U Vás nejde ani tak o směr názorů, jako o jejich správnou míru a objektivitu jejich interpretece. Něco tvrdíte, ale doložit to vesměs neumíte. Já prostě nevezmu nikdy "komunistu Zemana". 

My dva vlastně hledáme nejvíce ze všeho důvod toho, proč se Zeman chová a jedná tak, jak to dělá od chvíle inaugurace. Patrně jsme se shodli na tom, že se to dalo s jistotou očekávat a že to souvisí s jeho egocentrismem a nadutostí, v kombinaci s mocí, která mu byla dána a skutečností, že je prakticky neodvolatelný, což vypnulo i poslední pojistky u mříží k démonům na dně jeho duše.

P.S. Zeman nám aktuálně sděluje, jaký je ve skutečnosti i to jaký byl vlastně vždy, jen to kdysi dokázal alespoň částečně kontrolovat a tedy maskovat.