MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#24623 Re: Re: Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů...

2014-12-14 09:51

#24622: Vybrat přezdívku - Re: Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů... 

Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka. Znalost sama vzděláním není na tom se jistě shodneme. 

Tedy na základě čoho tak bohorovně tvrdíte, že analfabet - neomarxista správě analyzuje současnou společnost, když Marxismus - leninismus je snůška blábolů, která s podstatou světa nená vskutku vůbec nic společného? 

Zeman je komunista, sociálního a sosiálně liberálního na něm není opravdu už vůbec nic, nejen proto, že si poslal komunistu a velmi pravděpodobného KGBáka Remka do Ruska na posta velvyslance. 

Vy komunisti umíte mazat med kolem ústa, ale ve skutečnosti, jakmile se dostanete k moci, tvrdě jí zneužíváte a to i na fyzickou likvidaci vašich oponentů, jak předvádíte např. i nyní na Ukrajině. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#24627 Re: Re: Re: Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů...

2014-12-14 10:00:54

Nepřihlášený uživatel

#24629 Re: Re: Re: Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů...

2014-12-14 10:03:08

#24623: - Re: Re: Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů... 

V to hneď zaradíte: VY, KOMUNISTI! Už ste sa dočítali, že stranícka príslušnosť je niečo, čo so mnou nijako nesúvisí a nikdy nesúviselo a mohli ste pochopiť, že to, čo by Vám malo byť, ak sa chcete považovať za demokrata, sväté, je právo na vlastný názor. Názor je založený na racionálnych argumentoch, ale v týchto internetových prekáračkách sa sotva k niečomu takému niektorý účastník prepracuje, pretože to je žumpa plná osobných útokov a slovných sračiek:-). Ako tu dokazuje najmä strana útočiaca na Vášho legitímne zvoleného prezidenta. Sú to len samé pokusy o útoky na ľudskú dôstojnosť a kriminálne akty - krivé, nepodložené verejné obvinenia zo zločinov, ktoré by v normálnej spoločnosti mali byť trestne stíhateľné a stíhané.