MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#24649 Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.

2014-12-14 10:38

#24646: - Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.  

Nikoliv, post bolševik je nová verze (ne lepší) bolševika, přizpůsobeného na nové podmínky, ale se stejným cílem, mnohdy si to ovšem nechce onen post-bolševik připustit a maskuje to "objektivitou názoru" :-). 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#24709 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.

2014-12-14 14:43:26

#24649: - Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.  

Ja nič nemaskujem. Podľa vlastnej mienky som ľavicový liberál:-). Teda prevažne. Čisté typy ani v psychológii neexistujú. Horšie je, keď sa v niekom stretávajú dva alebo viaceré vzájomne nezlučiteľné:-). Kto sa má potom v sebe vyznať, však?  Napr. ak je taký "demokrat" zároveň aj "šovinista" alebo militantný "antikomunista" alebo "bojový ateista", či naopak "pravoverný katolík" (tí by mňa, ateistického? protestanta, mali za neznaboha:-))).