MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#25828 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy kovaný komunista něco "vidíte"? Máte

2014-12-19 08:07

#25802: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy kovaný komunista něco "vidíte"? Máte ales 

Ani nevíte soudruhu Skácela, jak bych vše, co jsem zde napsal rád řekl osobně soudrohu Zemanovi a těm jeho soukmenovcům. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#25967 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy kovaný komunista něco "vidíte"? M

2014-12-19 18:11:25

#25828: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy kovaný komunista něco "vidíte"? Máte  

Nejsem soudruh a nebyl jsem a moje názory nemají nic společného s žádnou myslitelnou idologií, všechny jsem schopen objektivně definovat, rozebrat a pak i složit, vždy s ohledem na jejich vztah k Pravdě. Ode všech se proto logicky distancuji.

Mám to těžké pane, opravdu ani netuším, co jste sem zatím napsal, jak bych taky mohl, když jste jeden z tuny zdejších podivně neupřímných Anonymů?

Pochybuji, že byste byl schopen Zemanovi říci více, než by na vlastní oči viděl, než byste vůbec promluvil, když se ani na virtuálním politickém tématu nejste schopen nějak anonymně aspoň nazvat, i kdyby třeba jen Pitomec...