MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#26068 Re: Re: Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-19 22:24

#26063: - Re: Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

Na co bych psal petici? Mně je úplně u prdele, že s nima máme diplomatické vztahy. Ať si tam jezdí, kdo chce. Máme demokracii. Já jen řekl, že odmítám poslouchat kohokoliv, kdo jenom trochu načichl jejich lživou propagandou. Já to prostě tak mám. Raději budu poslouchat lži od Američana, než od Rusa. Američan mi zatím ještě neublížil. Rus už jo. Jsem velice spokojený se současným vývojem. Můžeš mi klidně napsat, že jsem kokot nebo něco horšího, stejně nic jiného neumíš.   

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#26098 Re: Re: Re: Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-20 06:20:12

#26068: - Re: Re: Re: Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

Ja porovnávam televízne spravodajstvo a publicistiku ruskú a napr. vašu a našu.  RTVS už upustila od propagandistického štvania, dokonca aj minule v rozhovore s hlavným apologétom kyjevskej chunty Dulebom ešte i ten hovoril o tej situácii celkom objektívne! Moderátori a redaktori kladú otázky nestranne, nie je cítiť ich "zámer" či " názor", ktorého by sa mali držať, tak ako je to pravidlom u tých vašich. A Rusi v ich spravodajstve, politických debatách a komentároch sú tiež profesionálnejší a objektívnejší ako VY! 

Časy, keď sme vzhliadali k ČT ako k vzoru toho, ako má vyzerať normálna publicistika a spravodajstvo, sú už dosť dávno preč... Vy to asi tak nevnímate, ale medzitým sa vaše médiá "znormalizovali" pod vedením tých súdruhov, čo organizujú Pražský Majdan a vajíčkové spartakiády. A je to hnus!