MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#26386 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-21 19:00

#26383: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

To jsi jenom dokázal že neumíš odpovědět logicky ,díky tvé zasepenosti.Nenávist je španý rádce.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#26388 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2014-12-21 19:07:12

#26386: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

Zaslepenost? Nenávist? Takovými věcmi se nezatěžuji. 

Zeman prostě ovlivňuje veřejný prostor a ten patří voličům, nikoliv Zemanovi, ten by měl být pouze správce, nejedná tak, tedy já jako volič mám povinnost jej kritizovat. 

Pokud vydíte vyjádření Zemana např. k tématu které jsem otevřel, tedy k Izraeli jako demokratická, tak neváhejte a napište to, včetně přesných citací vyjádření. 

Usnadním vám situaci, vyzýval, aby naše ozbrojené síly šly a porušovaly rezoluce OSN. Vypadá to kdo ví jak skvěle směrem k Izraeli, jak jsem ochotni nasadit i životy atd. ale výsledek je, že se jedná především o porušení mezinárodní práva a tedy "údajný" zastánce Izraele neváhal ze sebe v podstatě udělat mezinárodního zločince, aby právě byla spojena "pomoc Izraeli" a "mezinárodní zločin". 

Můžeme se domnívat, že Zeman pouze trpěl jakousi demencí, když  pro porušování mezinárodního práva horoval, ale bohužel bych řekl je to horší, nebyla hloupost, byl to záměr.