MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#26779 Re:

2014-12-24 21:15

#26777: Riko -  

Nehudruj tady Riko, sám se také svojí měrou podílíš na tom dnešním moderním světě, nebo snad žiješ v jeskyni??? Až nebudeš využívat ani drobek z toho tolik tebou zatracovaného moderního světa, pak snad tvůj názor může mít váhu a důraz.Soudím však že jsi spíše zas jeden z těch nafrčených nespokojených tzv.normálních občanů-potencionálních voličů totalit a válečných štváčů

Odpovědi

Riko

#26782 Re: Re:

2014-12-24 22:49:53

#26779: - Re:  

Co to má co společnýho s tím co jsem napsal? Zavrhuju snad někde výdobytky moderní společnosti? Nevkládej mě laskavě do úst co jsem nenapsal. Mě vadí to morální bahno, ve kterým se topí celá podělaná unie, politici kteří místo aby hájili národní zájmy a táhli za jeden provaz přemýšlí jak se co nejvíc zavděčit Bruselu a pro svůj politickej profit by prodali vlastní rodinu. Naše demokracie je nemocná a potřebuje nutně vyléčit, ale ne všechno zlo házet na Emana z hradu a hrát si na to že všechno ostatní je fajn. Kdo se pohoršuje nad jeho chováním, ale přitom podporuje ty pussy husy je král všech pokrytců. A v jednom ses trefil, lepší totalita s osvíceným vedením než současná bezvýchodná anarchie a degenerace s loutkama a šaškama, co si hraji na prima demokracii. A válečný štváč opravdu nejsem, nejsem velkým fandou US ekonomiky stojící na zbrojním průmyslu.