MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27206 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-27 10:46

#27201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 to nie je odpoveď na otázku ohľadne toho údajného "(neo)nacizmu" v akýchsi bližšie neurčených výrokoch pána Zemana... nevyhýbajte sa odpovedi... čo je neonacistického na knižkách a postojoch pána Polanského? :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#27210 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-27 10:51:56

#27206: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nevyhýbým se odpovědi. Celé jeho porušování Zákona o volbě prezidenta republiky shledávám jako komunisticko - nacistické, veškeré jeho lhaní, které zákon vysloveně zapovídá, je komunisticko - nacistickou praktikou. 

Stejně jako je komunistickou - nacistickou praktikou zneužívat moc např. na to, že nerespektuji základní pravidla tedy, že lidé ve státní správě v okolí prezidenta musí mít bezpečnostní prověrku. Je logicky komunisticko-nacistickou praktikou toto ignorovat a snažit se naopak o změnu demokratických poměrů v nedemokratické, jak o to usilují lídé kolem Zemana. 

Jaký další důkaz, byste ještě chtěl? Že jmenoval vládu složenou prakticky výhradně z komunistů, kdy předseda vlády blb Rusnok vstupoval ke komunistům v létě 1989? Mnozí z nich navíc byli členy neonacistické bandy Zemanovců, podle vzoru Sládkovců atd. tedy Hitlerovců, byť si NSDAP do názvu Hitlerovci nikdy nedala.