MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2014-12-29 21:47

A když se podíváte na současné tření v geopolitické sféře, dá se podle vás realisticky říci, kde bude svět na konci roku 2015? Váš přítel Robert Fico řekl, že na 70 procent začne válka v širším měřítku. Co by se muselo stát, aby k tomu došlo? Nebo naopak v prosinci 2015 bude Rusko opět partnerem Evropy a USA a všichni budeme společně bojovat proti nepříteli v podobě Islámského státu?

Válka v širším měřítku už existuje právě díky Islámskému státu. Na druhé straně naprosto nevěřím na válku s Ruskem, protože by to byla sebevražedná strategie z obou stran.

Co byste našim občanům vzkázal do nového roku?

To, co jsem jim řekl ve vánočním poselství. To znamená život naplněný úspěšnou prací, která přináší radost.

Na závěr dovolte osobnější otázku. Můžete se pochlubit, co jste našel pod vánočním stromkem?

Pod vánočním stromkem jsem našel spoustu dárků. Zajímavé knihy, pánskou kosmetiku a mimo jiné také dvě kašmírové šály, které jsem si přál.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#27864 Re:

2014-12-29 22:15:52

#27861: -  

Ten idiot ale nikdy v jeho býdném životě přitom nevytvořil jedinou korunu daní, ale neuvěřitelné maso jich spotřeboval. Nikdy v jeho komunistickém životě nepracoval ani minutu v komerčním sekteru, nikdy v životě jedinému podnikateli nepřinesla jeho "práce" jediný zisk, vždy to bylo jen a jen tak, že naše daně spotřebovával. Když tedy takový člověk mluví o "práci" je to skutečně práce v uvozovkách.