MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#27918 Re: Re: Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-30 10:54

#27912: - Re: Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu.... 

ne ne ne

hovno děláš, prohazuješ odstavce a používáš blbé bezpředmětné nálepky "komouš" a "nácek"

to co je v těch odstavcích nejsou odpovědi, leda tak imbecilní provokace, pardon proklamace, ale ty to přeci víš ne? strážče petice.....(fízlíku)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#27920 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu....

2014-12-30 11:18:56

#27918: - Re: Re: Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu.... 

Proč Miloše Zemana charakterizuji jako komunistického nácka je v jeho masivním porušování všech třech limitů volebního zákona, tedy nelhat, volební účet a délka kampaně a volební účet a maximální objem financování.

Zkušenost je taková, že volební zákony porušují masivně právě náckové a komunisté. U Miloše Zemana není zřejmé co je více, jestli nácek nebo komunista, mluví-li k jeho hloupým voličům, tváří se jako komouš, mluví-li k lidem z kterých tahá peníze ve velkém, mluví jako nácek. Tedy stejně jako soudruh V.I. Putin. 

Mé texty jsou pořád stejné, nic v nich neměním. Texty dle mého jasně sdělují co si o té které věci myslím, o demokracii, o Václavu Havlovi, O Ukrajině, o Babišovi a jeho voličích, atd. atd. Nijak vás nenutím jim věřit, je to jen na vás. 

Pokud máte odvahu, klidně texty slušně a argumentačně zdatně oponujte, nic vám v tom nebrání, máte naprosto stejný prostor jako já. Rád vám na vaši oponenturu mých textů odpovím. 

Žádnou petici nehlídám, využívám tento prostor k tomu, abych sdělil svůj názor dle mého na komunistického nácka Miloše Zemana a jeho bandu zločinců, která jej obklopuje. Stejně jako to, že jsem mu to předevčírem sdělil do oken na třetím nádvoří, kdy jsem nahlas sám bez jakékoliv podpory davu jasně a nahlas sdělil, že by měl ruský šváb odtáhnout z Hradu. Bylo to slyšet úžasně, rozhlehlo se po celém nádvoří, velmi se mi ulevilo. Je bohužel nyní čas i na takové zoufalé činy :-), ubožáku.