Křesťané za přijetí syrských uprchlíků

Quoted post

ČEŠKA

#51 NE!!

2014-12-31 03:50

Ať jim poskytne azyl ta země, jež tohle vše způsobila a působí již desetiletí!! A to USA, rozlohu na to mají, když na ně z dronů sypou bomby zabíjí je jak na kuřata na porážce, ať ONI napraví co způsobili!!! Já tady žádné muslimáky nechci, podívejte se na Francii, Německo, Rakousko, Švédsko, Norsko, Dánsko a Anglii, maj jich tam mraky a nikdy se nepřizpůsobili zemi, která je přijala, zákony nerespektují, jejich zákon je šária, kriminalita třeba ve Švédsku vzrostla o 450% a znásilnění etnických švédek a týrání, je tam na denním pořádku!! NE, já říkám NE!!!

Odpovědi

P. P.

#53 Re: NE!!

2015-01-02 10:09:36

#51: ČEŠKA - NE!! 

Myslíte, že to způsobilo NATO, jehož je Českáý Republika součástí?

A jen tak mimochodem, i Českoslovensto vyzbrojovala Syřany a upevňovalo autoritativní režim Asada (v 70. a 80. letech). Takže ten počátek krize v sýrii (daleko předtím, než se zapojily USA) máme na svědomí i my.

J. P.

Midori

#54 Re: NE!!

2015-01-02 11:17:36

Naprosto s Vámi souhlasím. 

Bohužel, jistá skupina se snaží dostat Českou republiku úplně do kolen.  

Je třeba se proti nim ohradit a neulehčovat jim to. Hrůza mě jímá, když se dnes dovídám, že Stropnický, komediant v roli ministra obrany, věnoval fašistům, ubíjejícím na Donbase mírumilovné lidi, děti, starce, zimní vojenské oblečení. Pak budou tady neziskovky rozesílat dopisy a vybírat s kasičkou na naše děti.

Stropnického "mažu z mobilu". Doufám, že život ho doběhne a bude později potrestán i s patřičným úrokem.

Tito tzv. křesťané jsou osina v prdeli. Neprotestují proti vraždění a znásilňování států prováděné USA se svými prdelolezci. Ti nemají s Ježíšem Kristem nic společného. Nejdou po příčinách, které jste správně vyjmenovala. 

Irena

#59 Re: NE!!

2015-01-10 12:59:16

Naprostý souhlas.