MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#28466 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-01 17:35

#28454: - Re: Re: Re: Re:  

Pokud můžu odpovědět i já.Volil jsem to nejmenší zlo,ale později jsem zjistil že Zeman,má velký zájem o rozvoj a rozkvět naší vlasti ,dělá a snaží se o to i když media dělají vše aby ho znemožnili,ale získal si me svým vzděláním,je to už starší člověk a nezměníme ho k obrazu svému,ale jeho vize obchodovat a mluvit se všemi to ještě nikdo  na zemi nepokusil.Jak říka ,aby jsme mohli přetvářet,musíme s nimi mluvit a nezavírat se,tím nepomůžeme sobě ani jim.Havel si zastával lidské práva a výsledek,neobchodovali jsme tam kde se porušovali,co jsme jim a sobě pomohli,nic.Klaus preferoval země na vyšší urovni,ale mi potřebujeme i ty chudší.Jedinný Zeman chce obchodovat a mluvit se všemi.To se nelíbí západu USA a některým u nás.Obvinili ho že je Ruský špion.Změna je život.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#28477 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-01 18:09:48

#28466: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Stejně jako si nezveme komunisty do domu, je zločinem zvát do země post-bolševické diktátory, mimo jiné proto, že to odradí skutečně seriózní investory neboť ti nemají touhu se utkávat s polokriminální či spíše kriminální pakáží s post bolševického Ruska ovládaného zločineckou bandou z KGB. 

Tedy za vaši představu by vás jistě komunistický nácek Miloš Zeman pochválil, ale s realitou nemá nic společného, stejně jako nemá nic společného s realitou to co říká a pak to co dělá.