MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#28637 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 03:12

#28629: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

28629 -  Je zajimave, ze na tyto prispevky Zemanovi priznivci vubec nereaguji. Predstiraji negramotnost, jako by skoncili u slabikare pro 1. tridy.  V zajeti sve ideologie vedou stale vedou "tridni boj", plivou kolem sebe ohen a siru.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#28663 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-02 10:21:33

#28637: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Akože by nie:-)). Ja som reagoval už opakovane a dal som do pléna na diskusiu odkaz na názory autora historickej štúdie na tábor v Letoch a na podiel Schwarzenbergovej rodiny na týchto zločinoch proti ľudskosti! Tak isto som poskytol mediálne publikovaný názor očitého svedka - resp. priameho účastníka tých dejinných udalostí, ktoré poznačili rodinu pána kniežaťa. Okrem toho knieža nie je ani vzorom bezúhonnosti v súkromnom živote a kultivovaného správania na verejnosti, tak ako ju pre prezidentskú funkciu požadujete u Zemana... I keď to ako spieval tú štátnu hymnu na onej tlačovke pri voľbách bolo očarujúce:-). Bez irónie, bol dojímavý:-)). Ak by sa stal prezidentom ČR, zničilo by mu to zvyšok života... 

Ani pánu Zemanovi tú funkciu neželám... Mal by sa na to vybodnúť. Nate, vyberte si inú špekačku a ruvajte sa, psiská! A ja by som šiel na jeho mieste http://youtu.be/PR6FLM3uuI8