MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#28690 Re: Re: Hitler byl také samá "láska" a "samé dobro" a výsledkem byla celosvětová válka.....

2015-01-02 11:08

#28670: Asenad - Re: Hitler byl také samá "láska" a "samé dobro" a výsledkem byla celosvětová válka..... 

JANUKOVIČ, pokud vím utekl ze země. Já mít takové sídlo a konta za pár let ve funkci, tak bych neváhal a utekl také. Je to totiž na provaz. A to by se mi nelíbilo.

Čaučeska s manželkou roztříleli jeho nejvěrnější v přímém přenosu. Bohužel, už nikdy nepromluví. A o to šlo.

JANUKOVIČ ještě žije, a to je dobře. Snad....., možná....., někdy.......? Kdo ví ?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#28709 Re: Re: Re: Hitler byl také samá "láska" a "samé dobro" a výsledkem byla celosvětová válka.....

2015-01-02 11:39:20

#28690: - Re: Re: Hitler byl také samá "láska" a "samé dobro" a výsledkem byla celosvětová válka..... 

Já mít takové sídlo a konta 

A čo sídla takého Porošenka alebo luxusné nákupy komsomolky Timošenkovej v Paríži? Tie Ťa neserú? :-) Čo povieš na týchto fešákov? Ozajstní demokrati, čo?

Alebo že Kolomojský si môže platiť žoldnierov z americkej armádnej firmy z peňazí chudobných Ukrajincov - to Ti tiež nejako výrazne neprekáža? 

Ty na všetko naletíš, však?