MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Marta Semelová vzorná soudružka hrdina posteli soudruhů komunistů.....

#29654 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-03 21:27

#29651: Demokrat - Re: Re: Re: Re:  

Já to taky cítím, myslela jsem, že je to Zeman, ale jestli jsi to Demokrate, tak beru zpět, Zeman je navonějen frejer i když utekl z potápějící se lodi a je oplzlej jak starej StBák a o tom já soudružka Marts Semelová musím něco vědět, to jistě všichni soudruzu uznají. Dokonce i mladý soudruh z tajné StB, tedy ze Zemanovců soudruh Augustin o tom již ví své, bylo nám spolu dobře :-)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#29851 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-04 14:36:59

#29654: Marta Semelová vzorná soudružka hrdina posteli soudruhů komunistů..... - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ja vážne uvažujem , že tej pani Semelovej, hoci ju nepoznám, pošlem linky na túto diskusiu. Tu totiž dochádza k celkom závažnej trestnej šinnosti. Asi si neuvedomujete, že zneužívate meno cudzej osoby, dokázateľne celkom konkrétnej a píšete v jej mene nehoráznosti, majúce za cieľ urážať jej ľudskú dôstojnosť. Nájdem si spôsob, ako upozorniť pani Semelovú na zneužívanie jej mena, a bolo by fajn, keby ste boli za to exeplárne potrestaný, aby si aj ďaôší uvedomili, odkiaľ - pokiaľ siahajú ich práva a zodpovednosť za ich konanie.