MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#29662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-03 21:40

#29653: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Projevy islamofobie je třeba ihned odsoudit, islám je přeci miláčkem Bruselu, pravoslavná církev ale jeho hodnotový protivník. Na rozdíl od zde diskutující (hloupě tlachající) kolaborantské havlistické špíny, s mohutnou podporou Bruselu zašlapávající naše tradiční hodnoty, já stojím pevně za svými předky a nikdo mě nevykoření. Raději jsem na straně křesťanské pravoslavné církve, než na straně mohamedánské pakáže.

Odpovědi

Svarun
Nepřihlášený uživatel

#29668 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-03 21:52:40

#29662: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

S tím bohužel nelze nesouhlasit, sílící diskriminace křesťanů v EU za současné podpory přistěhovalectví může nechat chladného jen exota. Pod pláštíkem pseudohumanismu, schováni za falešnými hodnotami multikultury pozvolna demolují odkaz naší civilizace a hloupé ovečky tomu ještě tleskají. Eurohujeři mají doma jistě schované modlitební koberečky, když tohle nevidí, ale nějaký Zeman na ně působí jako rudý hadr na býky, jinak si to nedovedu představit.

Nepřihlášený uživatel

#29672 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-03 22:05:21

#29662: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Kolikrat do roka zajdes do kostela, krestane?  Mne se take islam hnusi, ale jak zde ctu, tak kazdy ateista a komunista se najednou hlasi ke krestanstvi.   Je to na zvraceni !