MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#29890 Re: Re: TY ČO STÁLE OMIEĽAŠ OBVINENIA Z PORUŠOVANIA VOLEBN=EHO PRÁVA

2015-01-04 18:36

#29843: - Re: TY ČO STÁLE OMIEĽAŠ OBVINENIA Z PORUŠOVANIA VOLEBN=EHO PRÁVA 

Ja ti dám úbožiaka:-), do očí by si mi to nepovedal, ty si hrdina len ako anonym a pod cudzími prezývkami a menami, alebo možno v takom anonymnom stáde, aké vyčíňalo na Albertove (to nebola hanba pána prezidenta Zemana, ale VAŠA!) . Takí ako si Ty sa medzi štyrmi očami tvárou v tvár scvrknú, že sú takmer neviditeľní:-)).

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#29891 Re: Re: Re: TY ČO STÁLE OMIEĽAŠ OBVINENIA Z PORUŠOVANIA VOLEBN=EHO PRÁVA

2015-01-04 18:38:52

Nepřihlášený uživatel

#29894 Re: Re: Re: TY ČO STÁLE OMIEĽAŠ OBVINENIA Z PORUŠOVANIA VOLEBN=EHO PRÁVA

2015-01-04 18:47:36

#29890: - Re: Re: TY ČO STÁLE OMIEĽAŠ OBVINENIA Z PORUŠOVANIA VOLEBN=EHO PRÁVA 

Zalez coboliku .Kdo by se ti dival do tvych zakydanych oci. Natahnu te jako pero od hodin.Zboucham te jak hada.Slysel jsem ze jsi se jednou tak nasral ze jsi zmlatil hovnivala az zmodral. Nejsi to ten ktery kdyz se jednou nasral tak rozflakal loutkovy divadlo a Kasparkovi utrhl nohu? Na ovecku ti nikdo neleze tak nemusis se hned urazet.Co jsme si to jsme si a tak odcouvej na salas.

Nepřihlášený uživatel

#29910 Re: Re: Re: TY ČO STÁLE OMIEĽAŠ OBVINENIA Z PORUŠOVANIA VOLEBN=EHO PRÁVA

2015-01-04 19:27:13

#29890: - Re: Re: TY ČO STÁLE OMIEĽAŠ OBVINENIA Z PORUŠOVANIA VOLEBN=EHO PRÁVA 

Blaznivy Cobole. Ty nejsi hrdina "len ako anonym"?  Zatim jsem si nevsimnul, ze by jsi podepisoval svoje zvratky vlastnim jmenem.  Ty se neceho bojis ?   Je zabavne sledovat, jak Ti anonymita druhych vadi, ale sam jednas uplne stejne.  To je prave jedna z vlastnosti typickych bolseviku - obvinovat druhe z veci, ktere sami pachaji.