MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#30214 Re: Re: Věci snad skutečně daly do pohybu, Zemana zločinecká banda opravdu nejspíš vybírá zisky.....

2015-01-05 19:26

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#30218 Re: Re: Re: Věci snad skutečně daly do pohybu, Zemana zločinecká banda opravdu nejspíš vybírá zisky.

2015-01-05 19:35:39

Nepřihlášený uživatel

#30221 Re: Re: Re: Věci snad skutečně daly do pohybu, Zemana zločinecká banda opravdu nejspíš vybírá zisky.

2015-01-05 19:38:57

#30214: - Re: Re: Věci snad skutečně daly do pohybu, Zemana zločinecká banda opravdu nejspíš vybírá zisky..... 

To ne, věci mají svou velkou setrvačnost. Teprve nyní bych řekl, žačala BIS otevřeněji komunikovat se Sobotkou o tom, co se na Hradě děje. Mynářovi to nejspíš někdo vynesl, tak zachraňuje co se dá. To mluvíme o událostech, které se ale odehráli nejdříve před 3 měsíci spíše před měsící šesti, tedy je potřeba se podívat do novin, co se tehdy dělo.  Co dělal Mynář, Nejedlý, Kmoníček, Ovčáček, co říkal Zeman atd. 

Tedy z tohoto je zřejmé, že za dva měsíce se toho bohužel mnoho neuděje, byť jistě věci mohou dostat velmi rychlý spád a já bych byl samozřejmě rád. 

Spíš si ale myslím, že zítra Mynář vysvětlí, že objekt je v tak dezolátním stavu, že jiná cena být nemohla, předvede opadané omítky, chybějící okna atd.  a tím to na "chvilku smázne". 

Na druhou stranu je možné, že BIS Sobotku informovala velmi otevřeně a ten už se zalekl a bezpečnost bude muset začít řešit. Je skutečně možné, že BIS má jasné důkazy o předávání informací do Ruska, já to vidím, jako velmi pravděpodobné, neboť posláním Remka do Ruska nebylo jen tak pro legraci. Remek má nepochybně vazby do KGB. 

Byl bych velmi rád, kdyby to bylo jak říkám a po odchodu Mynáře věci dostaly rychlý spád. Mám pocit, jistě jako vy, že je už nejspíš pět minut po dvanácté než pověstných pět minut před dvanáctou. 

Nepřihlášený uživatel

#30265 Re: Re: Re: Věci snad skutečně daly do pohybu, Zemana zločinecká banda opravdu nejspíš vybírá zisky.

2015-01-05 21:09:12