MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#30360 Re: Re:

2015-01-06 10:10

#30350: - Re:  

Všeználku, všichni blbí dali své kupónové knížky fondům.

Největší tragédií bylo, když Klaus změnil pravidla v průběhy hry, tj. prodloužil ukončení 1. nebo 2. kola velké privatizace (už to dobře nepamatuji) o jeden měsíc (zjevně po dohodě s Koženým). To byl zločin, o kterém se dosud mnoho nemluví.

Pro nepamětníky: Koženého fondy začaly skupovat všechny knížky, které ještě byly na trhu a musel být dotisk. Vytáhly trumf (za tisíc - tolik stála knížka - vám dáme 10.000 Kč). Sváželi důchodce autobusy na místa (pošty), kde šlo koupit knížku. Nastala honba za knížkami. Zaplatili důchodcům a blbům 1000 Kč za koupi knížky a připsali si kupóny do fondu pod slibem vyplacení 10.000.

Jak to dopadlo víme.

Já  to Klausovi nezapomenu, neboť před prodloužením termínu jsem měl hypotetický zisk 1,5 mil. (jako DIK, ne dárce fondům). Za 1 měsíc prodloužení získaly fondy neuvěřitelný majetek a já ostrouhal. Celkem jsem měl zisk (reálný) asi 150.000 Kč. Tedy desetinu. Zbytek byl utopen ve fondech Koženého apod.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#30364 Re: Re: Re:

2015-01-06 10:14:50

#30360: - Re: Re:  

Doplním, že velkým zločinem byl zákon o kuponové privatizaci a investičních fondech, tedy kdo vlastně ony investice může po skončení kuponové privatizace spravovat. Drobnou změnou se stalo, že to připadlo zakladatelům. Původně si měly získaný majetek spravovat přímo dikové a fondy měly zaniknout, připadně si měli llidé vytvářet nové. 

Nepřihlášený uživatel

#30367 Re: Re: Re:

2015-01-06 10:23:07

#30360: - Re: Re:  

Nedal som ani jednu svoju kupónovú knižku fondom, Nevedko!