MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#30525 Re:

2015-01-06 19:00

#30522: -  

Tvoje "dôvody" prečo Zeman nemá byť prezidentom sú všetko prekrútené skutočnosti a vyslovené lži, o jednu viac alebo menej, na tom už nezáleží...A Teba nijaký dôkaz ako protiargument "nepresvedčí", keď taký obdržíš, napíšeš na moju adresu nejakú osobnú invektívu, vymyslíš mi novú prezývku, odignoruješ, čo sa ti nehodí do krámu. Takže Ti kašlem na hlavu a nebudem tu tráviť čas tým, aby som sa hrabal v nejakých previerkach. Ak odcituješ zákon, vysvetlíš, ako ho Zeman porušil ( ale neopíšeš to z nejakého antizemanovského plátku!), môžem nad tým pouvažovať. Ale robím dve veci naraz a veľmi nemám čas hrabať sa na internete:-))). 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#30540 Re: Re:

2015-01-06 19:34:31

#30525: - Re:  

Opet odpoved hodna demagoga - takze zadna.  O Zemana tu ani tak nejde, jde pouze o to, ze nereaguje na porusovani zakona.  Tady nejde o prekroucena fakta, to je, bohuzel, smutna realita.  Tesim se na to, az nejaky dukaz a protiargument uvedes, kdyz jsi taky mudry a na vsechno mas odpoved.  Zatim ignorujes Ty, co se Ti nehodi do kramu.  A urcite si najdes cas, pohrabat se v tech proverkach, kdyz mas dost casu na to, aby jsi tu siril svoje jedovate blaboly.