MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-01-08 08:17

Jsou to zkrachovalci, na jinej projekt než pražskej mejdan je už nikdo stejně nepustí. to je vidět jaké jsou to onuce. No ale tohle zvedlo mandle už i mě. Hlavně že tam pouštěj tu Ukrajinskou. To jsou ale hrdinové, tfuj plivnout jim do tváře.

Co jim naplivat do tváře, ale měli by je veřejně rovnou pochcat a dát jim pendrekem a vyhnat je, jsou obyčejný politický prostituti, lezou amerikánům do zadku a jeě bych jim napařil vlastizradu a špionáž nebo diverzanství. Ukrajinci ať si jsou na Ukrajině a když je Kocáb s Bursíkem milujou, tak ať táhnou s nima, tady stejně jsou jen proti zájmům našeho lidu... a nechápu policajty, který persekuujou někoho, že pouští českou nebo českoslovenkou hymnu a ukoušskou jim dovolej, pendrekem i na ně, když jsou proti svému lidu, fakt děsná ta dněšní doba...

Link-cs.wikipedia(tečka)org/wiki/Ukrajinsk%C3%A1_hymna Tak se podívejte, abyste věděl, co vlastně ti jednotní Ukrajinci pějí... A nejsou tam nacisti/banderovci? Tak jinak, kdyby vás začala naše vláda bombardovat, přesněji vaši rodinu, ještě byste jim poděkoval, ne? Rusové ten konflikt nezačali, nefinancovali, Majdan neudělali, dokonce jim dávali plyn za poloviční cenu. Takovým, který je vzápětí bodli do zad. Navíc od začátku volali po mírovém urovnání.
Je mi naprosto jedno, co má pan Ponert za sebou nebo nemá, to je jeho věc. Zde obhajoval správnou věc, vystupuje otevřeně proti nacismu a banderovcům a v tom má můj veliký obdiv, vlastně každý, kdo se nebojí postavit tupému stádu, které jde za penězi. No, sám jste mi tvrdil, jak je krásné, že máme demokracii, a jak se vám tento systém zamlouvá, takže když chce vozit lidi za 100,-Kč/h, tak je to demokratický rozhodnutí a vy byste ho měl jako správný demokrat podpořit, ne? Jestli se lidé chtějí nechat odvézt za 100,-Kč/h, tak je to taky jejich věc. Oproti zabíjení lidí a podpory nacismu to není nic. Dle mého je 100Kč/h perfektní cena:D Lidumil, z Prahy ke mně domů by to stálo 150Kč,- to jsem platila z jednoho města domů 250,-Kč, které je vzdáleno cca. 12 Km!!! V Praze je levno:D
Jsme ve svobodné demokratické zemi, tedy tak to všude píšou, tudíž proč by nemohl přijet a pustit si hymnu? Ke všemu ještě naší krásnou? Je to demokratická svoboda projevu. P.S. Slyšel jste, co tam to stádo skandovalo, když p. Ponerta odvezli? "Sláva Ukrajině, hrdinům sláva", "sláva národu" atd... To jsou banderovské slogany z 2. sv. války a policajti, když jednali s Ukrajincema jim div zadky nepolíbili, je mi z toho špatně. Policisté neodvádějí svoji práci, nebo odvádějí, ale dvojím metrem. Já, jakožto občanka této republiky jsem zhnusena z toho, že tam policisté nechají něco takového vykřikovat a ke všemu pod sochou našeho Mistra Jana Husa!!!!!!!!!!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#31041 Re:

2015-01-08 08:24:24

#31035: -  

Socha Jana Husa je vlastně symbolická. Stejně jako Jan Hus neměl nic společného s vraždící hordou Jana Žižky, je klidně možné, že Bandera nemá nic společného s násilnostmi zločinců, které nyní označují za banderovce, mimo jiné proto, že většinu času Bandera strávil v německém kriminále. 

Nepřihlášený uživatel

#31091 Re:

2015-01-08 11:11:50

#31035: -  

Zase rusácká propaganda a ke všemu tak průhledná.