MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#31402 Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-09 12:23

..než to, že by se jednalo o standardní demokratického politika. 

Stejně tak je velmi pravděpodobné, že zpravodajské služby našeho státu již mají nezvratné důkazy o tom, že Zeman jedná pro rusky záměrně a je úkolován. Nikdo z okolí Zemana za celou dobu, co je Zeman na Hradě nezískal bezpečnostní prověrku. Situace je velmi vážná. 

 

Miloš Zeman je loutkou v Evropské unii a člověkem, kterého především řídí ruská KGB, uvedl pro server Ukrajinské národní noviny (UNN) ukrajinský politolog Alexandr Palij. Reagoval tak na to, že český prezident přirovnal Stěpana Banderu k Reinhardu Heydrichovi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#31627 Re: Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-10 13:50:01

#31402: - Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější..... 

 A ten UA durak,tzv. politolog  Alexandruj Palij kterej je jistě blahoŕečen Kocábama,Štetnatcama,havloidama itd. vyzdvihuje etnické čistky zločince Bandery   v dnešní pro fašisticke i banderovské vlády v UA přispíva k tomu že dnešní UA je v Evropě vnímana jako profašistický,pro banderovský stát,viz i vyjadření premiera UA Arzena Jedovatého v Nemecku o 2.švětový válce .     Zařveme si tři krát  SLÁVA UKRAJINE na čele s Arzenem Jedovatým

Roman Skácel

#32187 Re: Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-13 16:36:40

#31402: - Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější..... 

 Když už píšete o hrdinovi Štěpanu Banrerovi, měl bystě zmínit i další ukrajinské velikány. Prasečí pysk-ukrajinec Nikita Chruščov, který ukradl Rusku Krym a daroval ho Ukrajině. 

Dalším byl ukrajinec Leonid Brežněv, který v roce 1968 poslal ruská vojska a vojska Varšavské smlouvy do čech zachrańovat koryta svým vazalům.

Dobře by se u nich vyjímal i Gruzínec Josef Vissarionovič Džugašvili-alias Stalin, který má na svědomí miliony Rusů...

Přidal bych k nim i přítele čaského opilce Václava Havla – gruzínského magora Sakašviliho, bývalého presidenta Gruzie fašisty bez bázně a hany.

A když už je řeč o fašistech, nesmíme zapomenout na současné vládce Ukrajiny, dosazené americkými teroristy- Porošenka a Jaseňuka.

A máme tu čeládku, podle loutkovodičů odpůrců pana presidenta Zemana, největších humanistů a demokratů ve 2. tisíciletí po Kristu pohromadě...

Co vy na to, kavárenští povaleči, teplouši a lesby ????