MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#31604 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-10 10:50

#31596: - Re: Re: Re: Re:  

Slovensko ruský komunistický nácku, vy perlíte :-) 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#31609 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-10 11:04:16

#31604: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Komunistických náckov máte medzi účastníkmi Pražského Majdanu plnú riť. To sú ľudia, ktorí by sa radi dostali k spotrebe, akú závidia zlodejom a podvodníkom, ktorí sú "schopnejší" ako oni. Sú to frustrovaní úbožiaci, ktorí si racionalizujú túžbu po vyššej spotrebe túžbou po ozajstnej demokracii. Pritom si tú slobodu a demokraciu predstavujú tak, že by mala zrušiť akékoľvek obmedzenia, ale len pre nich osobne. Kľudne zároveň s touto debilnou petíciou podpíšu petíciu za zákaz stavania muslimských mešít, islamu, česko-rómskej vlajky a pod. Najradšej by zakázali každého, kto im protirečí. Keď nehádžu vajcia, hádžu aspoň nadávky. A potom sa spravodlivo pohoršujú, že narazia na hranice tolerancie na tej druhej strane, KOKOTI !

Nepřihlášený uživatel

#31612 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-10 11:25:23

#31604: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Někdo ma svuj nazor,to nemusí být dle tebe komunista,stbkák,putlerista  atdále. Tva mozkova kura ma omezenou kapacitu. Jdi se ješte vzdelávat. To neznamená když máš papouščí mozeček že jseš borec. Tí kterí nejvíc řvou a prahnou aby si je někto všim svym kvakaním jsou přerdevším zakomplexováni retardi a to jest i tvoje osobnost. Mluví a tady se předvádi jenom heslami jako Putleriste.kgbáci ,rusofile atd. Na nic jinýho se nezmužou,chudáčdi. Přesvedčuj faktmi ať tva diskuse má něco pravdivé a jsi na urovni  a mne přesvědčíš. Když mne chceš ukolebat  že jsem debil,rusofil,kgbák atd. je jasný s kým mam tu čest. Ja Ti napíšu že Havlovi kolaborovaki s nacisty, fašisty,udavali české vlastence za   protektorátu . Oni ne byli a vubec nejdou žádni svatoušči a vubec ne příkladem. To jsou fakta. Co teda byli podle tebe Havlova rodina ? Napiš.