MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#33178 Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-01-17 08:56

#33170: - Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky.... 

Se vsemi prispevky, ktere zde uvadite, mohu jen souhlasit.  A urcite nejsem sam.  Podle me je ale zbytecne, posilat je kazdy den.  Novych diskutujicich nepribyva, my, kteri rozumi Vasim argumentum, je davno zname.  A pro blbecky typu Zemanovych volicu to nema vyznam.  Ti nemaji ani schopnost tak dlouhy text precist.  Oni se zmohou maximalne na jednu nebo dve vety sprostych urazek.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#33180 Re: Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-01-17 08:59:04

#33178: - Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky.... 

Nesouhlasím, myslím, že smysl má mé příspěvky zopakovat, přestože souhlasím s tím, že voliči Miloše Zemana jsou "blbou blondýnou v akci". 

Nepřihlášený uživatel

#33190 Re: Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-01-17 10:39:01

#33178: - Re: Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky.... 

Mooc chesky napsaný, kdopak vam čehono ten slint sesumíroval? Vy ste sůl země palice ryšavá..

Ty Zemanovy voliče by měli na václavaku 25. unora v památný den naší státotvorné demokracie pod koněm veřejně vykuchat. 

Ať hrdý český lid vidí jaký lumpové byli mezi námi...