MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Martin

#33268 My máme taky právo na slušný život pane prezidente! :O

2015-01-17 21:30

Jsem sice celý život na vozíčku, sportovat dokážu pouze v rámci mých možností, ale musím říct, že má léta, kdy jsem studoval mezi zdravými lidmi, ať už na základce, tak na střední a na vysoký škole, byla má nejšťastnější léta mého života... Podle pana prezidenta bych neměl vystudovat ani zvláštní školu... Nevím, co si mám o tom myslet, mě to uráží!! 31 let mého života jsem prostě musel s tím problémem bojovat, snažit se ještě více než ostatní, abych vystudoval, abych měl dobrý život, aby mě lidé respektovali, abych si našel hodnou a slušnou ženu, abych s ní měl zdravé a šťastné děti... A pak příjde Zeman, který mi vrazí kudlu do zad! A co je nejhorší, že to je prezident České Republiky, člověk, který by měl zastupovat všechny občany a ne je urážet!

Odpovědi

Ritchie

#33276 Re: My máme taky právo na slušný život pane prezidente! :O

2015-01-17 21:37:11

#33268: Martin - My máme taky právo na slušný život pane prezidente! :O 

Souhlasím, pane Martine! Zeman nemá právo urážet lidi, kteří neměli to štěstí a narodili se s nějakým handicapem a posílat je do zvláštních škol! Je mi to líto, že nás náš prezident nedokáže reprezentovat nějakým normálním způsobem!

Káča

#33288 Re: My máme taky právo na slušný život pane prezidente! :O

2015-01-17 22:00:17

Cítíte se mizerně,nevíte,co si o posledním skandálním Zemanově výroku myslet,uráží Vás to.. Naprosto Vás chápu,také mě to rozzuřilo a rozesmutnělo zároveň.Ale nenechme si kazit náladu někým takovým,jako je Zeman.Vždyť je to hulvát,opilec a hovado,které umí ostatní jen urážet a ponižovat.Je to hodně těžké,ale pokuste se nad to povznést.Vy na sebe můžete být pyšný-vystudoval jste,máte ženu a děti,sportujete.Smekám před Vámi a do nového roku přeji Vám i celé Vaší rodině moc a moc zdravíčka,štěstíčka,lásky,úsměvů a dodré nálady.Káča

Asenad

#33335 Re: My máme taky právo na slušný život pane prezidente! :O

2015-01-18 13:21:32

Další, kdo není schopen unézt, že je Miloš Zeman Prezidentem a vymlouvá se na svůj handicap! Já nechápu, že jste to nepochopil, prezident myslel hlavně ty retardovaný!

Nepřihlášený uživatel

#33343 Re: My máme taky právo na slušný život pane prezidente! :O

2015-01-18 13:43:44

Ten Váš výplod mi připadá jako scénář pro nějakou tisícidílnou televizní novelu o veliké lásce k penězům, jak vyšitý z brku pověstné prvotrepublikové "spisovatelky" pro Červenou knihovnu - vymetačku vináren a pražských hospod Fan. Vavřincové. 

Chudé služčičky, ktere srdnatě oprašoval střídavě mladý domácí pán se starým bodrým pánem byly leitmotivem všěch jajích sraček a našla v sobě v pražské kavárně zdatné nástupce.

Viz.Klíma, Rychlý, Kačer, Menzel, Eben a další "velikáni ducha" a velicí konzumenti alkoholu a heráku... 

Namez Šolim

#38554 Re: My máme taky právo na slušný život pane prezidente! :O

2015-02-14 23:46:03