MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Káča

2015-01-20 13:07

PRO ZEMANOVCE: Jsme sice na diskuzním fóru proti Zemanovi,ale proč by i Zemanovci nemohli nahlédnout pod pokličku svých oponentů?V tom jim nikdo z nás bránit nebude a ani nechce.Ale proč ta sprostota,oplzlosti a urážky? Připouštím,že i někteří antizemanovci mají dost nevybíravý slovník.Ale proč?Protože akce vyvolává reakci.Budu teď ale mluvit k Zemanovcům,neboť právě od nich jsou směřovány na moji osobu vulgarismy.Ta sprostá slova bych snad ještě dokázala pochopit.Když se holt někdo neumí vyjádřit slušně,musí se snížit ke sprostotě.Ale ty nesmyslné,oplzlé a úchylné slátaniny,které nemají ani hlavu ani patu,nemohou být výplodem zdravého rozumu.Zkouším si představit toho jedince,který může něco takového zplodit.Vidím zaplivaný pajzl a v něm osobu ve špinavých a smradlavých hadrech,prsty zažloutlé od nikotinu,špína za nehty,vousy upatlané a slepené zbytky jídla,mastné vlasy.Osobu,která když se na mě usměje,tak se mi přitíží.Někoho,kdo nedokončil ani šestou třídu.Prostě asociál!A takovýto tvor mě urazit ani naštvat nemůže!Najde se tu někdo z Vás,Zemanovců,kdo dokáže vysvětlit či omluvit chování těchto jedinců?Někdo,kdo mi vysvětlí,co jsou tyto osoby zač a co svými příspěvky chtějí říct? Káča

Odpovědi

Martin

#33708 Re:

2015-01-20 14:46:36

#33687: Káča -  

Jednoduché, jsou to lidé, kteří nepřišli konstruktivně diskutovat, ale jen rýpat a za klávesnicí se smějí, jak se rozčilujete. Takoví lidé jsou bohužel nejen na straně naší, kteří podporují Zemana, tak na straně vaší. Bohužel se ale musíte smířit s tím, že tuto diskuzici a petici jako takovou moc normálních lidí již nenavštěvuje.