MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Martin

#33699 Smazejte již tu nepotřebnou petici

2015-01-20 14:21

Když tuto petici autoři sepsali, hned jsem věděl, že za pár týdnů, měsíců z toho bude fraška. A JE TO TADY! Už je tu pořad "Písničky na přání", jeden uráží druhého (ten je komunista a soudruh, mimochodem, velice často užívané a jediné urážky od příznivců této petice a druha strana je zase neskutečný debil a koza nemytá,nedojená). A stále dokola se zde omílá, jak je pan Zeman sprostý, hulvát, opilec a že ma odstoupit. Ale asi zde pisalci nepochopili, že se iniciativy sloučily a již dále nepožadují odstoupení prezidenta, ale své úsilí zaměřili na hledání vhodného kandidáta na prezidenta do příštích voleb. Já osobně jsem fanoušek pana Zemana a v mnoha věcech ma pravdu, v něčem se mílí. Ale musím říct, že do dalších voleb by už kandidovat neměl, jelikož je zde spoustu lidí, kteří ho nedokáží pochopit, ani nechtějí. V našem státě by se mělo udělat spoustu změn. Nejvíc v politice sociální a ve školství. Prezident Zeman ve svých projevech to vše zmiňuje, bohužel svou jadrnou řečí, kterou mnozí nedokážou pochopit nebo nechtějí, jelikož se jim pravda nelíbí. Petice jako taková, je tudíž zbytečná, denně přibyde pár podpisu, které již stejně nic neznamenají a neznamenaly nic ani před tím a v diskuzi si pár cvoků honí svá ega, protože za klávesnici jsou silní borci a je jedno, jestli to jsou příznivci nebo odpůrci pana Zemana. Jsem zvědavý, koho si národ zvolí nástupce na hradě. Stejně budou zase Češi nadávat, protože jsme národ nespokojený. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#33703 Re: Nemazejte tu potřebnou petici.Prosim,prosim.

2015-01-20 14:38:03

Nepřihlášený uživatel

#33956 Re: Zemanovci , tato petice se mazat nebude !!!

2015-01-21 08:23:36

#33699: Martin - Smazejte již tu nepotřebnou petici 

Co nám má co příznivec komunisty Zemana diktovat,

aby se smazala tato důležitá petice ?

Jsme v DEMOKRACII,

Zeman páchá zlo obrovského rozsahu a

úkolem slušných lidí je proti tomuto bojovat . 

TATO PETICE MÁ OBROVSKÝ VÝZNAM !!!