MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Martin

#33809 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-20 17:31

#33801: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Taky jsem se předem za své slovo omluvil. Nejsem ekonom a nikdy jsem jím nebyl a možná se v panu Babišovi pletu, ale zatím ještě stále mu důvěřuji. Viděl jsem v něm a stále vidím člověka bez politické špíny. Je pro mě nový vítr do české politiky, která již byla přehlcena různými aférami a korupcemi. A tím nemyslím jen Nečasovu vládu, ale všechny vlády po roce 89. A jak jsem řekl, pokud se mýlím, tak se s vámi rad sejdu a uznám vám vaší pravdu a navíc vyslechnu vaší radu koho volit příště. A to myslím zcela vážně

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#33813 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-20 17:45:13

#33809: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nepoužívejte takové hlouposti především tam, kde nejste schopoen argumetovat a pak se nemusíte za nic omlouvat. 

Co si představujete pod pojmem "bez politické špíny" obzvláště u StBáka Babiše? 

Co je novéo na "větru" z StB?  Vy ste již viděl StBáky, kteří by nekradli? Proč má být Babiš a jeho parta StBá (není tam jediný StBák) výjimkou? 

Když se netváříte jako ekonom, proč používáte vulgární slova na adresu vlád, jejich jednou zmnoha náplní, ale velmi důležitou náplaní je spravovat rozpočet státu a v době krize se navíc vláda Petra Nečase zachovala naprosto chladnokrevně, racionálně a naprosto správně, pokud udržela nezaměstnanost na 7 % (sen mnoha státu v EU!!) a přitom zbytečně nezadlužovala stát? 

Už teď se "neekonome" omluvte tedy za vaše bláboly o Nečasově vládě. 

Možná se shodneme na dílčích věcech, které bych kritizoval na vládě Topolánka, kterého i já považuji spiše za zloděje než premiéra a bohužel to tak nakonec viděla i ODS a musela se ho zbavit i za cenu, že položila vládu, ale to neznamená, že jsou Babiš se Zemanem lepší, řekl bych, že spíš dostáváme do stavu oposmluvního marasmu, tedy generování zločineckých band.