MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Martin |
#33917 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-21 01:30#33913: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A kdo vás poté bude obskakovat v restauraci? Když se mají lide, kteří mají nízký plat vzdělat, tak kdo bude poté dělat jejich práci? A kdo všechny ty lidi, kteří si zvednou kvalifikaci poté zaměstná??? Vidíte to všechno nějak moc snadno. A co poté provozovatelé restaurací? Když nebudou mít pracovní sílu, tak jak budou vydělávat peníze? Co třeba pekárny? Kdo vám bude péct pečivo a kdo vám ho doveze do obchodu, aby jste měl co jíst? A kdo to v tom obchodě poté dá do regálů? Vy to nechcete vidět z téhle stránky a to je špatně. Vláda by měla pozvedat životní úroveň, to Nečas a spol nedělali. Asi tak nějak to vidím já. Pokud to nechcete vidět, tak jste jen arogantní člověk zahleděný do sebe |
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#33919 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-21 01:39:15Brání něco těm "dle vás nespravedlivě oceněným lidem" tu práci nedělat? Máte pocit, že tu někdo intrikuje, aby tito lidé tuto práci museli dělat? Máte pocit, že při této práci nemohou žít důstojný život? Pokud bude cena práce v restauraci vyšší, bude muset být i cena služeb vyšší, což se logicky musí projevit na menším počtu konzumentů. Co s tím mám dělat, mám jako stát nakázat, by lidé chodili do restarací a nevařili si doma lepší jídlo, proto aby servírka měla práci? Máte pocit, že to parta tří volů zařídí? Nebo snad máte pocit, že to zařídí komunisté? Za bolševika se v restaracích prakticky nejedlo, bylo to děsivě drahé a jen se tam chlastalo, ale i to bylo realtivně drahé, povo za 2 Kč při mzde 1 200,- korun bylo vlastně dosti draý špás. Pořád jste nenapsal co po státu chcete? |
|
Nepřihlášený uživatel |
#33920 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-21 01:46:13Jak by vláda měla "pozvedat životní úroveň"? Co si pod takovou větou mám představit? Má každý rok vyhlásit o kolik se má zvednout mzda např. s ohledem na inflaci? Dělá to u důchodů, má to tedy dělat i v komerční sféře? Do jisté míry to dělá ve sféře nekomerční? Má nařídít hospodským, aby na stůl dali ubrusy? Nečasova vláda měla nízkou inflaci, tedy občané nepřicházeli o úspory, měla nízkou nezaměstnanost - tedy občané měli dostatek příležítostí pracovat a tedy důstojně si vydělávat na život, snažila přes propad v příjmech státu zajist, aby se stát nezadlužoval a co více, jen tento její krok masivně zlevnil správu dluhu, neboť ČR dostala velmi dobré hodnocení spolehlivosti, přitom by stačilo vskuku pár slova, aby vše bylo jinak. Babiš za rok nedokázal nic, náš rating nezlepšil ani o znaménko. Divné, když je to takový ekonomický "genius". |
Nepřihlášený uživatel |
#33921 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-21 01:50:35"Vláda by měla pozvedat životní úroveň, to Nečas a spol nedělali. Asi tak nějak to vidím já. " Co si mám představit pod pojmem "asi tak nějak to vidím já". Jak "asi" a "tak nějak"? Co to je, umíte to psat? Co by vláda měla dělat, abyste to "tak nějak viděl"? To je skutečně děsivé. Vy cosi chcete, ale nevíte co a myslíte si, že vám to zajistí komunistický nácek Zeman s StBákem Babišem, svazákem Sobotkou a blbem Bělobrádkem. Já alespoň přesně vím, proč je Zeman komunistickou nacistická zrůda a také bezpečně vím, že jste mluvil sprostě o vládě, která nás provedla krizi s nezaměstností na úrovni cca 7 %. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#33922 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-21 01:52:38"Pokud to nechcete vidět, tak jste jen arogantní člověk zahleděný do sebe" Napište mi nejdříve, co nevidím či dokonce nechci vidět, než mne nazvete arogantním a zahleděným sám do sebe. To je potřeba udělat, pokud si to přečtu, mohu teprve následně říci, jestli to skutečně nevidím, nebo si zase "tak nějak" cosi vymýšlíte nejen o mé osobě. |
Nepřihlášený uživatel |
#33925 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-01-21 02:08:34Už teď vám mohu sdělit, jak to bude vypadt za 3 roky, až bude vláda tří volů končit, byť nepředpokládám, že to dokáží doklepat, ANO se pravděpodobně dřív rozpadne. Servírka bude mít v lepším případě mzdu vyšší o inflaci v lepší případě mírně nad inflaci, ale nikoliv o 10 % nad inflaci. Služby v restaracích, pokud poroste HDP zdraží o 5-10% nad inflaci. Pokud neporoste HDP či se ubde potáce na růstu 1-2 % zdraží o 5 % nad inflaci. Co se tu ale změní radikálně, to bohužel bude dluh ČR, který masivně naroste, neboť občané budou s vládou již tento rok nespokojeni, neboť žádná skutečná změna nenastane a vláda (především socani s ANO ) se budou snažit to ´"nějak vyřešit" a to nějak už tu předvedli mnozí před nimi, přeborníkem je komunistický nácek Miloš Zeman, tedy masivně zadluží tento stát a tento dluh "rozdají" aby alespoň udrželi nezaměstnansnost na přijatelné úrovni. A vy tu za 3 roky bude psát, že "tak nějak jste očekával více" aniž byste napsal co více jste vlastně očekával :-) My, kdož víme jak to bude, můžeme na této věci masivně vydělat, neb budeme vědět, kam máme "investovat", kde poplynou miliardy od státu a kde je bude možné získat relativně bezpracně, např. na vzdělávání nezaměstnaných a nejspíš i nezaměstnatelných servírek. |
|
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
547 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
274 Vytvořeno: 2024-11-08
Za zachování tramvají na Maninách
791 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice za statní občanství bez diskriminace
4093 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
227 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24722 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1356 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
533 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
155 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
133 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
124 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2101 Vytvořeno: 2024-08-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17022 Vytvořeno: 2023-10-23
Homofobie do škol nepatří
38 Vytvořeno: 2024-11-14
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2220 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
139 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
340 Vytvořeno: 2023-03-17