MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#34224 Klaus a Zeman

2015-01-22 08:16

#34223: - Re: Husák - Klaus 

 Ač AROGANCE  a výsměch obyč. občanům , dána do vínku oběma exotům, též mi něco říká, že větší bazilišek z nich dvou jest Zeman..  Nechci se Klause zastávat, jest taktéž holota a dareba, jen oproti Zemanovi, měl nějaké hranice.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#34225 Re: Klaus a Zeman

2015-01-22 08:21:30

#34224: - Klaus a Zeman  

 Ano, bohužel si myslím ovšem, že tou jeho hranicí je objednávka politických vražd.  Zneužítí moci soudní bez fatálního následku smrti pro něj není ani tím nejmenším problémem, dokonce je pro něj jistým druhem zvrhlé katazre Klaus - Zemanova oposmluvní makroamnestie, jako opak zneužívání moci soudní uvězňování, vyšetřování a jiným šikanám. 

Zeman je v této věci kovaný komunista a StBák toho nejodpornějšího ražení, prostě Mrazka nechal zavraždit, když se stal nepohodlným, řekl bych, že to je bohužel velmi pravděpodobné, nejen proto, jakými lidmi se vždy obklopoval a jaké hrůzy páchal v pozici premiéra. 

Husáka skutečně nemá smysl řešit, to byla opravdu zrůda a nepochybuji, že by s gustem podespal rozsudek smrti pro Václava Havla, kdyby k tomu dostal jen minimální příležitost.