MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#34458 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je prostě deviant, ale nic pozitivního na něm není.....

2015-01-23 13:57

#34450: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je prostě deviant, ale nic pozitivního na něm není..... 

34450 -  Vam i prispevateli, ktery se podepisuje jako Kaca, bych dal pratelskou radu.  Doucte se cesky jazyk !  A jeste jedno doporuceni - neberte si do sve sproste huby jmeno inteligentni, statecne a obdivukodne zeny, nasi Kacenky.

Odpovědi

Káča

#34463 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je prostě deviant, ale nic pozitivního na něm není.....

2015-01-23 14:46:35

#34458: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je prostě deviant, ale nic pozitivního na něm není..... 

Děkuju,že jsi se mně zastal.

A napsal jsi to omně moc dobře" Jsem intelikentní a statečná a obdivukodna (jen nevim co to je) žena. 

Paní kněžna z Babičky by řekla, "kam se na ní babička sere!!!"

až budu pani prezidetová, tak se u mě přihlaš, něco pro tebe najdu jako pro toho Skacela z Hodonina.

Ten mi bude pravidelně oprašovat (píchat) - nechci to napsat na plnou hubu...

Nepřihlášený uživatel

#34482 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je prostě deviant, ale nic pozitivního na něm není.....

2015-01-23 15:45:05

#34458: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je prostě deviant, ale nic pozitivního na něm není..... 

A já ji pořád tý Káče píši, už tam neslintej, vždyť tě tam mají všichni za nedojený vemeno Kačenko.

Ale, on když ji chytí rapl, tak blbne a ani se neumí postarat o děti.

Už u nich byla několikrát sociálka ale Kačka před nima utekla do chlíva ke koze.  

Nepřihlášený uživatel

#34490 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je prostě deviant, ale nic pozitivního na něm není.....

2015-01-23 16:01:07

O tý Káče ste to napsal moc hezky, tak nějak lidsky, citlivě.

Vona je skutečně neskutečný vemeno, asi ji doma něco schází, nebo ten její osel, je někde na práci a ohání se lopatou.

Má dlouhou chvíli a leze jí to na mozek.

Měl by to tý kotrmelíně někdo vystětlit, že je tu za blbečka. 

Měl bys se toho ujmout ty, na tebe asi dá víc nez na někoho jiného