MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#34825 Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 06:25

#34823: Irenei - Re: vulgarita je zástupná 

Je neskutecne, jak jsou lide nepoucitelni a zaslepeni. V USA, ani jinem civilizovanem state nenuti nikoho pobihat s mavatkama.  Povinneho jasani s mavatkama jsme si dost uzili, kdyz nas ridil "velky bratr" z Kremlu.  A prave za komunisticke ery jsme nemeli zadnou vlastni zahranicni politiku. O vsem rozhodovala Moskva.  Mate alespon pribliznou predstavu, o kolik padlych mohlo byt na konci valky mene, kdyby se americka armada nemusela zastavit v Plzni ?  Co se tyce vykradani naseho statu - Kazdy rusky buran, chtel by cesky uran. Neznate, nebo zapominate?  Nikdo Vam nebrani vyrazit 1. kvetna do pruvodu, nebo oslavovat vyroci VRSR.  Nebo jeste lepe, odstehujte se do mirumilovneho a blahobytneho Ruska. Jeste jedna poznamka - pokud Zeman s nami komunikuje, jak si zaslouzime, vidi ve vlastnich obcanech, tedy i ve Vas, bandu pitomcu.  Nevim jak Vas, ale me to hluboce urazi !

Odpovědi

Káča

#34839 Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 09:50:08

#34825: - Re: Re: vulgarita je zástupná 

Krásně,výstižně a srozumitelně napsané!Chtěla jsem"Irenei"také odpovědět,ale Vy jste řekl všechno za mě.Jen nevím,jestli si z toho ti,kterým je Váš příspěvek určen,něco vezmou.Oni nechtějí slyšet pravdu!Bohužel!

Nepřihlášený uživatel

#34861 Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 11:32:24

Výborně !! Velké díky !! Tento odstaveček by si měli všichni Zemanovci přečíst padesátkrát po sobě !!

Nepřihlášený uživatel

#34893 Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 13:04:14

Odstěhujte se humanisto do USA a běžte do Syrie střílet civilisty jako to ti vaši americtí teroristé dělaji od roku 1945 po celém světě.

Já byl V Kalifornii už 6x vy podle toho co píšete, nanejvíš jako skautík na Americe   u Berounky....

Viděl jsem tam místa, kde ještě dnes žijí jako babička v románu B.Němcové Na Starém bělidle, blahé paměti....

Nepřihlášený uživatel

#34920 Re: Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-01-25 14:05:06

No to je pravda, amíci se totiž s mávátkama nakonec už narodily a nikdo to tupé stádo nikam nutit ani nemusí. Oni to tam vážně dělaj mnohdy sami od sebe (viz rozteskávačky, nebo vítání Obamy do úřadu)