MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Liberecký student

#35028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruzi Jelcin a Zeman. - VELMI SMUTNÉ..

2015-01-26 00:02

#35023: Anonym - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruzi Jelcin a Zeman. - VELMI SMUTNÉ.. 

Jakého Biebra, proboha?! Víte, já i moje generace mladých má své ideály, ale i problémy, stejně jako jiné generace. Konkrétně ja jsem studentem na Technické univerzite v Liberci, kde studuju ekonomický obor, s každým s kým se bavím o různých tématech, včetně těch politických, mi dává za pravdu v tom, že to, jak se Zeman chová, je nepřípustné, čím dál častěji to slyším i od jeho voličů! To, co tu zmiňujete, je prachsprostá lež, která má za cil urážet vaše politické oponenty!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#35032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruzi Jelcin a Zeman. - VELMI SMUTNÉ..

2015-01-26 00:27:40

#35028: Liberecký student - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruzi Jelcin a Zeman. - VELMI SMUTNÉ.. 

Jako student vysoké školy se jistě považujete za intelektuála a chápu, že jako správný intelektuál jste určitě okouzlen jeho jasností, knížetem Schwarzenbergem. Nechci Vám brát ideály, ale u nás je příliš mnoho ekonomů bez práce a vaše kariéra může skončit u pokladny v supermarketu a potom Vás to okouzlení knížetem přejde.