MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#35037 Zemanovci, nebojte se o mladé schopné a slušné lidi.

2015-01-26 00:40

#35032: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruzi Jelcin a Zeman. - VELMI SMUTNÉ.. 

Mladý schopný jazykově vybavený člověk může v klidu odjet pracovat do zahraničí, odjet tam, kde jsou lidé ještě morálně v pořádku, pracovat za " trochu jinou výplatu " a hlavně nedýchat jeden vzduch s hulvátem Zemanem...Takže, Zemanovci, nebojte se o mladé schopné  a slušné lidi.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#35039 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruzi Jelcin a Zeman. - VELMI SMUTNÉ..

2015-01-26 00:56:25

#35037: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soudruzi Jelcin a Zeman. - VELMI SMUTNÉ.. 

Žádným současným politikem nejsem okouzlen!Není každý jak volič brávka Prassydenta!Pan Swarzenberg byl třeba u mne alternativou po té,když voliči zavrhli výbornou kandidátku MUDr.Roithovou!Také jsem jí nebyl okouzlen,ale pokládal jsem jí za nejlepší z tohovýběru co byl!Richard Žluva,Brno Vinohrady!))))

Káča

#35065 Re: Zemanovci, nebojte se o mladé schopné a slušné lidi.

2015-01-26 07:05:48

#35037: - Zemanovci, nebojte se o mladé schopné a slušné lidi. 

Souhlas!Jsem moc ráda,že nastupují generace má svůj názor a dokáže rozlišovat mezi dobrem a zlem. Káča

Nepřihlášený uživatel

#35075 Re: Zemanovci, nebojte se o mladé schopné a slušné lidi.

2015-01-26 08:35:52

#35037: - Zemanovci, nebojte se o mladé schopné a slušné lidi. 

Jako poctiví komunista nenávidim všecky intelektuály co si mislí žě soudruh president je tam správně.