MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#35134 Re: Putin tedy otevřeně říká, že chce anektovat i další země?

2015-01-26 14:55

#35133: - Putin tedy otevřeně říká, že chce anektovat i další země?  

Putin je prolhany asiato-rusak vychovany KGB moralkou. Podcenoval reakci zapadu a nyni je pomer jeho meny takovy ze za  jednu libru  (0.454Kg) ruskeho rublu dostanete 1US$

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#35136 Re: Re: Putin tedy otevřeně říká, že chce anektovat i další země?

2015-01-26 15:35:39

#35134: - Re: Putin tedy otevřeně říká, že chce anektovat i další země?  

Nové koště v centrální "bance" CCCP metlo vcelku dobře, mělo strategii a týden drželo kurz na vcelku přijatelné úrovni, přesněji kurz stabilizoval. 

Dnes ale evidentně rusko zase krachuje a je velmi pravděpodobné že bude daleko hůř a to nepochybně na podpoře ruských bonů provařili již min. 100 mld. ale dolarů., tedy 6 600 mld rublů!!!. Tady je dobré zmínit, že jejich HDP v současné ceně dolaru je 1 bil. dolarů, tedy desetinu celého svého rozpočtu provařili na podporu ruských bonů. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

Nepřihlášený uživatel

#35137 Re: Re: Putin tedy otevřeně říká, že chce anektovat i další země?

2015-01-26 15:37:07

#35134: - Re: Putin tedy otevřeně říká, že chce anektovat i další země?  

Tady se to stále hemží zkratkami, já už jsem zapoměl, co všechny znamenají, tak si to musím domýšlet. 

Jestli se píše o Vladimíru Putinovi že byl v KGB, což zní tak vznešeně, mohlo by to znamenat třeba Kristův Grálský Bohatýr.

Taková zkratka FSB, no to by mohlo znamenat Féroví Suproví Borci.

Naproti tomu třeba taková CIA, mráz mi z toho jde po zádech, na to by sedělo nejspíš Cyničtí Impotentní Asociálové.

Na takový SBÚ zase třeba Spolek Bezcharakterních Úchylů, no ale když koukám třeba na toho ukrajinského armádního mluvčího Slyzoňova, či jak se jmenuje, skoro mi ještě víc sedí asi výrazy Sebranka Buzerantskejch Úchylů.

Akorát si pamatuji z telky to StB, to je asi Státní Bezpečnost.......