MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Asenad

#36030 Re:

2015-01-29 21:02

#36028: -  

Souhlasím! A že jich bylo! Celoživotní flákači typu Vondra a Benda, dále Havlovy hlavní šašci typu Medek,  Kchárl pochcánek a k tomu Tigrid a jim podobní! Pravdolásko-kulturní fronta: Miloš Forman, režisér, který ze svých umělecky naprosto podprůměrných filmů, díky americké propagandě dosáhl zcela nezasloužených ocenění! Dále Eva Holubová a k tomu pár bezvýznamných blbečků!!! A ti ostatní si ani koment nezaslouží, jsou to nuly a podvodníci!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#36036 Re: Re:

2015-01-29 21:28:18

#36030: Asenad - Re:  

multikulťáky, havlisty a humanisty nikdy nepochopím, záměrně podlamovat svou zem a upřednostňovat cizí před vlastními to je úplně proti přírodě

Káča

#36037 Re: Re:

2015-01-29 21:37:32

Chtěla jsem na tento příspěvek zareagovat a promluvit zde o hloubce Formanových filmů.O tom,kolik lidskosti a profesionality je v jeho filmech obsaženo.O tom,jak je tento,ve světe uznávaný,režisér jedinečný.Když jsem si však přečetla,že je autorem příspěvku Asenad,tak jsem došla k závěru,že by to byla ztráta času a naprosté plýtvání mojí energií . Káča

Nepřihlášený uživatel

#36039 Re: Re:

2015-01-29 22:03:05

Pokud v této republice existuje někdo, kdo za celý jeho prašivý život nevyprodukoval ani korunu daní a masivně všechny občany okradl, tak je to bohužel právě soudruh Miloš Zeman, který nikdy v jeho prašivém životě nepracoval v komerčním sektoru a vždy tedy jen naše daně spotřebovával, ale co horší, daně mu v pozici premiéra nestačily, tak nás všechny zadlužoval tempem, které tato republiky od té doby naštěstí nezažila, neboť zdvojnásobit státní dluh za 4 roky se povedlo komunistikému náckovi Miloši Zemanovi a pak socanské vládě po něm, ale ta na rozdíl od něj měla skutečný růst HDP, protože jej provázelo zvýšení produktivity a tedy masivní pokles nezaměstnanosti. 

Komunista Miloš Zeman masivně zadlužoval, ale nezaměstnanost 9,5 % neklesla ani 0,5 procentního bodu, dokonce v roce 1998 byla na úrovni 6 procent a během jeho období vystopala na oněch 9,5 % a nikdy nepoklesla. 

Miloš Zeman, to je zločinec.