MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#36197 Re: Re: Re: Re: Re: Vítej nový zlatý standarde :-) 71,5 ruských bonů za dolar, to tu dlouho nebylo :

2015-01-30 14:03

#36173: - Re: Re: Re: Re: Vítej nový zlatý standarde :-) 71,5 ruských bonů za dolar, to tu dlouho nebylo :-) 

Já bych řekl že proto, že dostal více hlasů než jeho protikandidát.

Nebo si myslíte, že byl zvolen z jiného důvodu?

Vážně by mě to zajímalo, a věřím, že nejen mně.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#36198 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítej nový zlatý standarde :-) 71,5 ruských bonů za dolar, to tu dlouho neby

2015-01-30 14:13:46

Nepřihlášený uživatel

#36209 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítej nový zlatý standarde :-) 71,5 ruských bonů za dolar, to tu dlouho neby

2015-01-30 14:47:22

#36197: - Re: Re: Re: Re: Re: Vítej nový zlatý standarde :-) 71,5 ruských bonů za dolar, to tu dlouho nebylo : 

36197 -  Pricin jeho zvoleni bude urcite vic.  Az me desi predstava, kolik je v nasi populaci prostacku (mohl bych pouzit jeste prilehavejsi vyraz).  Tito lide mu sedli na lep a neprokoukli jeho lzi.  Doslova se na Hrad prolhal, to vi kazdy soudny clovek.  Zminim pouze jeho sliby pred poslednim kolem, kdy zustali pouze dva kandidati.  Povedeme gentlemanskou kampan, zadne okopavani kotniku.  Po celou dobu, jen jak otevrel svoji sprostou tlamu, knizeti kotniky okopaval, lhal o nem i jeho rodine atd.  Prave proto, ze takove jednani by bylo pod uroven knizete a nikdy by se k necemu podobnemu nesnizil, se Zeman dostal na Hrad.