MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Dáša Veškrnová

#36578 Re: Re: Re: Re: Re: proč se všichni zemanomilci projevují jako vulgární nevzdělanci..

2015-02-01 12:49

#36552: - Re: Re: Re: Re: proč se všichni zemanomilci projevují jako vulgární nevzdělanci.. 

Pozorný a neutrální čtenář tedy jistě nezávisle posoudí, který z příspěvků je vulgární.

Pakliže jsem Vás a Vaše soukmenovce nazval (Vašimi slovy) "roztomilými tvorečky", není co řešit... 

Odpovědi

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-02-01 13:08:48

Nepřihlášený uživatel

#36589 Re: Re: Re: Re: Re: Re: proč se všichni zemanomilci projevují jako vulgární nevzdělanci..

2015-02-01 13:41:09

#36578: Dáša Veškrnová - Re: Re: Re: Re: Re: proč se všichni zemanomilci projevují jako vulgární nevzdělanci.. 

Z Dasi Veskrnove se se stava slusnacka ?  Doufam, ze pozorny ctenar opravdu posoudi miru vulgarity nasich prispevku.  Jsem zvykly komunikovat slusne.  Vyjimecne mi uletl hrubsi vyraz, jako reakce na Vas prispevek.  Ocituji par "perel" z Vasich textu: Knizeci podsvincata, negramotni blbci, usmudlanej ceskej drapal, briblbly slint, hovezi, kozi pysk atd.  Vybiram pouze vyrazy, ktere se nestydim napsat. Ve Vasich prispevcich jsou daleko horsi !  Zrovna Vy me chcete ucit slusnosti ?  To je snad nepodareny vtip !!!