MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Káča

#36747 Re:

2015-02-02 14:02

#36744: -  

Další "hlubokomyslná" myšlenka.Téměř sto pět tisíc se Vám zdá málo?Každý nemá internet.A navíc spousta těch,kteří jsou bytostně proti Zemanovi,se bojí tuto petici podepsat.A víte proč?Protože zažili totalitní režim a mají strach,že se do něho díky tomu parazitovi z Hradu opět vrátíme.A pak by za svůj podpis nesli následky.Ano,tohle jsou obavy starších lidí.Takže z tohoto hlediska je sto pět tisíc podpisů dost velké číslo.A pro nás,antizemanovce,znamená víc,než si myslíte! Káča

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#36748 Re: Re:

2015-02-02 14:13:49

#36747: Káča - Re:  

Já petici také podepsala a dodnes toho nelituji, i když jsem nezaměstnaná a za pár let se mi blíží šedesátka. Zeman svým jednáním mě neustále utvrzuje v tom, že jsem udělala správně. Jsem ráda, že výraz "zemandrtálec" díky našemu prasidentovi zlidověl. Jitka.

Šulibrk

#36756 Re: Re:

2015-02-02 15:21:38

#36747: Káča - Re:  

Protože toto je celý akorát ve skutečnosti test FSB, jestli to Chrochta ustojí, když mluví jakože ve prospěch Ruska. Bohužel se trhl od některejch lidí, kterým nejspíš za leccos vděčil (Šlouf a tak). Také nejde o to mluvit ve prospěch Ruska, ale v jakým pořadí volit slova a hlavně kdy mluvit. Takže petice mohla být takovým malým varováním.