MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Káča

#36751 Re: Re: Re:

2015-02-02 14:53

#36748: - Re: Re:  

Jitko,mně bude šedesát až za více než dvacet let,ale určitě jsem těmi staršími lidmi nemyslela šedesátníky.Nerada bych se,lidičky,někoho z Vás dotkla,to by mě fakt hodně mrzelo.Z vlastní zkušenosti vím,že mi papírovou petici podepsali lidé sedmdesátiletí,dokonce i starší.Vážím si všech podpisů,ale těch,od starších lidí si vážím dvojnásob.Také jsem potěšena,že nám "zemandrtálec" zlidověl!Přeji Vám,aby se Vám podařilo sehnat práci a aby jste byla v životě šťastná! Káča

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#36753 Re: Re: Re: Re:

2015-02-02 15:13:06

#36751: Káča - Re: Re: Re:  

Kačenko, vy jste tak ohleduplná, vy jste se mě vůbec nedotkla. Já už asi práci neseženu - sem tam nějakou brigádu, mám částečnou invalidku - ani nemohu napsat na co - to bych se hnedka stala terčem posměchu drtálců. Vážím si vás, moje nejmladší dcera je také Katka :-)))

Dáša Veškrnová

#36992 Re: Re: Re: Re:

2015-02-03 19:03:31

#36751: Káča - Re: Re: Re:  

Ty čůzo nemytá, podle tvejch stupidních žvástů by tě slušný a vzdělaný člověk šacoval na jelimana, který přes pokročilou stařeckou demenci, pomalu dotahuje sedumdesátku.

Možná, že kdybych tě potkal, jak se poflakuješ a žebráš někde u Železné rudy, hádala bych ti ty škrkavko pětaosmdesát...