MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#36932 Re: Re: Re:

2015-02-03 11:36

#36930: - Re: Re:  

To stejné mohu položit já: Mohu se zeptat, co konkrétně Vaší osobě M. Zeman udělal zlého ? Předem děkuji za Vaší odpověď. Hezký den

Odpovědi

Káča

#36947 Re: Re: Re: Re:

2015-02-03 13:04:07

#36932: - Re: Re: Re:  

Otázka nebyla sice pro mě,ale doufám,že nebude vadit,když i já zmíním,co zlého udělal Zeman konkrétně mé osobě.Jako člověku,který lpí na férovosti,pravdě a poctivosti,toho je dost.Začalo to už předvolební kampaní,kdy házel lživou špínu na svého protikandidáta.Pokračovalo to zneuctěním korunovačních klenotů,kdy byl sežranej jak listí od housenek.O jeho alkoholové viróze by se toho dalo napsat víc.Ale myslím,že stačí říct,že alkohol v pracovní době je běžně trestán okamžitým vyhazovem.Následně pak urážky a ponižování občanů(vesměs jeho voličů),kteří s ním na jeho cestách po České republice diskutovali.Jeho arogantní poznámky mířené na české i cizí státníky.Nepochopitelné výroky na návštěvě v Číně,bratříčkování se s Putinem,z čehož plyne jeho snaha o návrat do komunistické minulosti.Nebezpečné řeči na adresu islámských teroristů.Neodpustitelné výroky směřované proti hendikepovaným lidem.Jeho vlastní upozorňování na to,jak zase někoho urazil a naštval.Používaní slovníku,za než by se styděl i ten nejvulgárnější primitiv.Mínusová reprezentace našeho státu ve světe.Nekonečné lži a výmysly..atd. To vše se týka MOJÍ osoby!On totiž,jako hlava státu,reprezentuje své občany,tudíž i MĚ.. Bohužel!!! A teď se,prosím,vyjádřete Vy k Václavu Havlovi,díky. Káča

Nepřihlášený uživatel

#36960 Re: Re: Re: Re:

2015-02-03 14:29:39

Mám také otázku: Co konkrétně vaší osobě A. Hitler, Stalin nebo Putin udělali zlého ? Předem děkuji za odpověď.

Nepřihlášený uživatel

#36961 Re: Re: Re: Re:

2015-02-03 14:39:40

Tak to vám povím naprosto přesně, Miloš Zeman spolukradl MUS, kdy vyměnil 46 % ze 14 mld. hotovosti za 650 mil., kdy je naprosto zřejmé, že tyto peníze na rekultivace již ČR nikdy neuvidí, tedy jen v této jedné konkrétní zlodějině v které jede ukradl přeibliže 6 mld. korun, tedy každého občana v této zemi okradl o 600 Kč a to již v roce 1998. 

To jen příklad jedné jeho zlodějiny. 

Milošku žaluj I a II jsou v přehledu jedna zlodějina za druhou.