PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#218 Re: Re: Ano Kláře a petici

2015-02-06 12:49

#217: Etana - Re: Ano Kláře a petici 

Tak aby bylo jasno, když jsem já pro Vás děvče, mohu Vás nazávat babkou. vysvětlovat Vám nebudu nic, mohu se pouze ohrazovat proti Vašim tvrzením, Pokud jste nedávala ve škole pozor,  já to za Vás nedoženu. Řešíme  slečnu Kiňovou, neřešíme všechny maminky.  po roce natáčení   vím, že vařit neumí, hospodařit také ne a  plánovala pouze druhé dítě, ne to,  kde, jak  a za co budou  žít.  Manipulativní výmysly - netuším, co pod to zahrnujete.  V dokumnetu nikdo s ničím nemanipulovat, byli jsme ujištěni  všemi, že je dílo objektivní. O žádných spekulacích Mgr. Rulíkové jsme neslyšela. nepoužívejte  formulaci my - mluvíte za sebe. Kdo pěstuje růže,  a je natáčen,  pak musí  souhlasit s uvedením  dokumentu. Pokud tam bude natočen jeho nepořádek v kuchyni,  je na něm, jak zareaguje. Buď  bude trvat na tom, že  kuchyně nesouvísí s růžemi, nebo že si nepřál přístup štábu do kuchyně,. nebo mu to bude jedno a pak ten nepořádek uvidí  diváci a mohou o něm   diskutovat.  

Slečna Kiňová opakovaně  řekla, že  vše je podle skutečnosti a neměla ani problém nechat si natáčet slavné dvorce při kojení, ani to, že se "učí" vařit, ani vykřikování, jak  nemá sponzory, a jak je drahí   děstká výživa pro děti.  

Je mně zcela jedno, jak rodina vaří, ale potom nemůže  natahovat ruku, že má málo.  Je třeba lidem, kteří nepracují, práci cíleně nehledají,  mají děti , umožnit důstojný, ale skromný život.   Pokud neche,  vařit, Ok, ale pak  ji ai nestačí peníze, které dostává od státu.  Pokud stačí, taky, OK, pak nevím, proč  pořád naříká, že se stát nestará.  Nikoho nebuzeruji,  rodinu neznám osobně,  nestále  vyjadřuji názor na to, že nemají málo, že nepotřebují další ohýbání zákonů a upozorňuji na nesrovnalosti kolem  pokárání Mgr. Rulíkové za vynášení informací, které byly veřejně známé. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#219 Re: Re: Re: Ano Kláře a petici

2015-02-06 13:05:33

#218: - Re: Re: Ano Kláře a petici 

K vám ruku zcela jistě nenatahuje, takže znova...co je vám do toho? I když, jak pořád řešíte ta její prsa, že vy jste jak prkno a závistí se dusíte?

Příklad o pěstění růží zapomeňte, nejste schopna pochopit psaný text...pokud bude někdo vykládat o nepořádku v kuchyni jen proto, že je vzteklý a nevyrovnaný ( viz Rulíkové hysterický záchvat), ne proto, že je to pravda, pak se vám to líbit nebude...i když, vám možná ano,jste dokonale prdlá.