PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Eva Helms

#269 Re: Re: Re: Re: pro Kláru

2015-02-08 18:30

#266: Etana - Re: Re: Re: pro Kláru 

Tak v tomto smeru mame naprosto stejny nazor,pani Marksova -  Tominova z MPSV je jak v jednani,tak poskytovani socialni pomoci, skutecne potrebnym,jako jsou napriklad zdravotne postizeni v dusledku chronickych nevylecitelnych onemocneni a stari obcane,neuveritelne skoupa az hamizna.V tomto smeru si je velice blizka s exministrem a bossem vsech asocialnich grazliku Drabkem.Pokud lide volili CSSD,tak urcite proto,ze verili,ze se zmeni cely system i vedeni v oblasti MPSV,no a jak nam dokazuje pani Marksova-Tominova,tak se tak doposud nestalo a proto,by bylo zrejme vhodne vymenit pani ministryni! Pokud mne nekdo nepredejde,tak az se vratim do CR petici za odvolani pani Marksove-Tominove urcite zalozim.Jsem toho nazoru,ze problem je prave v pani ministryni,ona by mela na MPSV dohlednout na spravny chod sveho resortu a v parlamentu CR,prosadit zmenu nepopularnich opatreni Drabka,ktere pretrvavaji do dnesnich dnu a poskozuji skutecne potrebne obcany CR! Pokud chce byt lepsi a socialne spravedlivejsi,tak v tomto smeru neplati,ze kdo chce s vlky ziti musi s nimi vyti! To by ale pani ministryne nesmela byt prukopnici genderove deviantni ideologie,stejne tak, jako do protezovani lidi,kteri si to nezaslouzi!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#270 Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru

2015-02-08 18:42:24

#269: Eva Helms - Re: Re: Re: Re: pro Kláru 

Můžeme měnit ministry třeba jak na běžícím pásu, ale jde o řešení a to zatím nikdo napříč politickým spektrem nepředložil. . MInistryně nemůže říct nevím, co s tím, ta může jen  pronášet nic neříkající věty, ale  současně je třeba, aby ministerstvo  intenzivně  pracovalo na řešení problému. (do toho nikdo z nás nevidí)  Neomlouvám ministryni, ale současně platí, že je jedno, který panáček to zastřešuje, ten  stejně nic neřeší,   na to má své podřízené. A těm se buď nechce, nebo nevědí, neumí. a mezi námi,   víte někdo, co s tím, jak daný problém řešit komplexně? Já tedy ne.