PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Stana

#282 Re: Kláře NE

2015-02-09 03:05

#277: - Kláře NE 

jestli byl pro vas tak rozhodujici proc to tady nedate? bojite se diskuze?

na mne zase zapusobil tento rozhovor

Rozvohor s paní Rulíkovou mě

Napsal uživatel Maja dne 6. Leden 2015 - 9:28.

Rozvohor s paní Rulíkovou mě moc nepřekvapil, tó, jak to v rodině funguje/nefunguje bylo bohužel vidět z toho seriálu.. Doufala jsem a pořád doufám, že ve skutečnosti to funguje o dost lépe, že to bylo sestříhané, aby tto bylo zajímavé, ale že je paní Alexandra a její rodina v řadě věcí poněkud mimo realitu bylo dost zřejmé. Paní Rulíkové patří můj velký obdiv, bez ní by rodina měla asi jen tu jednu nebo 2 pomocnice, které by ale na děti nesáhly a paní Alexandra by to dost pravděpodobně nezvládla. Paní Rulíková se zjeně držela dost dlouho a snažila se co to šlo, a to i na úkor svého času, takže nějaké navážení se do ní nějak nechápu.. PAní Aexandře držím palce, má to těžké, představit si to nedokážu, ale myslím, že solidarita, které se od lidí dočkala byla obrovská, takže jí to její situaci dost ulehčilo..

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#283 Re: Re: Kláře NE

2015-02-09 03:47:20

#282: Stana - Re: Kláře NE 

Nerozumím tomu, co bylo na

Napsal uživatel Maja dne 7. Leden 2015 - 9:30.

Nerozumím tomu, co bylo na rozhovoru neprofesionální, pokud říkala pravdu, pak mi to přijde v pořádku, každý chápe, že je to její názor, nijak je nešpinila, jen řekla, jak některé věci byly (z jejího pohledu). Nepovažuju za v demokratické společnosti normální, aby se směly říkat jen sluníčkové věci, paní Kiňovou vychvalovat až do nebe a na sebe nechat plivat. I paní Rulíková má právo na názor. Kdyby je chtěla pošpinit a uškodit jim, tak mohla a mohla už mnohem dřív. Také by bylo dobré nezapomenout, co pro ně dělala. Kdybych měla paterčata, za takovou pomoc bych se modlila a pak líbala zem, po které paní Rulíková chodí (i kdyby vše nebylo tak, jak bych si představovala a přála, ale pořád to bylo 100x víc než bez paní Rulíkové). Že paní Rulíková není někomu sympatická chápu, možná působí namyšleně/ namistrovaně apod, ale ta snaha pomoci se nedá přehlédnout, ne? A že poskytla rozvovor poté, co jí prý pí. Kiňová špinila na diskusích apod na netu? No tak asi je to jen člověk, který má emoce, jen jedny nervy a nikoli neomezenou trpělivost, ne? :-)